RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření, recepty Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření, Uzené, stehno, kachními, játry, na, p


Recept na Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření

Recept na Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
400 g kachních jater, 1 kuřecí uzené stehno, 1 cibule, 2 lahůdkové cibulky, 2 papriky pokud možno barevné(měla jsem bílou a červenou), grilovací koření s bylinkama(Viz.foto), olivový olej, chilli, solamyl, sůl..

Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření
Zvětšit obrázek

Recept na Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření

Recept na Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření:
Uzené stehno si obereme a s játry nakrájíme na silnější proužky a cibuli také. Papriky na menší kousky, lahůdkovoé cibulky na kolečka a zelenou část si necháme na ozdobu při servírování. Na pánev si dáme potřebné množství oleje, na něm mírně osmažíme cibuli a na ní dáme připravená játra, která rychle osmažíme, aby se nám zatáhla, posypeme paprikou, grilovacím bylinkovým kořením(dáme docela dost) a chilli kolik chceme, přikryjeme poklicí a necháme dusit-občas promícháme. Když nám papriky a játra měknou přidáme připravené kuřecí uzené stehno, zalijeme trošku vodou a dusíme dál. Když je vše, jak má být, tak pokrm osolíme, dáme lahůdkovou cibulku, něco solamylu do vody, tím zahustíme jídlo a chvíli povaříme. Vody dáme tak, abychom měli dost šťávy a pokrm nebyl suchý! Pokrm můžeme ozdobit zelenou částí cibulky.

Poznámka k receptu na Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření:
Moje improvizace. Uzené stehno prolne svojí chutí kachní játra, paprika pokrm osvěží a dohromady vznikne báječná chuť jídla-moc jsme si pochutnali!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 30.10.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 400 g kachních jater, 1 kuřecí uzené stehno, 1 cibule, 2 lahůdkové cibulky, 2 papriky pokud možno barevné(měla jsem bílou a červenou), grilovací koření s bylinkama(Viz.foto), olivový olej, chilli, solamyl, sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Uzené stehno s kachními játry na paprikách a bylinkovém koření

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist