RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci)

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci), recepty Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci), Uzená, krkovička, na, zelí, papiňáku, (tlakovém, hrnci)


Recept na Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci)

Recept na Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci) je zařazen v kategorii pro začátečníky. K přípravě Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
3/4kg uzené vepřové krkovice 3 větší cibule 10 stroužků česneku 1 celá skořice 4 bobkové listy 4 velké hrsti kysaného zelí (brala jsem z kameňáku-jinak asi větší zavařovací sklenka od okurek) 1 PL hl.mouky sůl.cukr sádlo.

Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci)
Zvětšit obrázek

Recept na Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci)

Recept na Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci):
Na rozehřátém sádle v papiňáku orestujeme nadrobno pokrájenou cibuli a česnek,přidáme bobkový list,celou skořici a uzenou krkovici vcelku.Ještě chvilku osmažíme,přidáme 2dl vody,hrnec uzavřeme a od doby,kdy začne syčet vaříme na mírném plameni 30 minut.Po ochlazení a snížení tlaku hrnec otevřeme,přidáme propláchnuté zelí,1 PL cukru,promícháme,hrnec znovu uzavřeme a vaříme dalších 10 minut.Po ochlazení a otevření hrnce maso vyjmeme,naporcujeme a uchováme v teple.Zelí podle potřeby můžeme zahustit 1 PL hl.mouky rozmíchanou v 1 dl studené vody a ještě chvíli provařit,ale tady není nutné,rozvařená cibule to zahustila.Každý podle své chuti může ještě přisladit a dosolit,ale uzené je slané dost,já jsem vůbec nesolila. Můžeme podávat s knedlíkem,ale hodí se i brambory.

Poznámka k receptu na Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci):
Byla to dnes taková rychlá improvizace,není mi dobře,potřebovala jsem rychle udělat oběd a necítila jsem se na delší stání u sporáku:-) Spojení všech chutí se povedlo a manželovi chutnalo.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci), kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 18.03.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pro začátečníky
  • Suroviny: 3/4kg uzené vepřové krkovice 3 větší cibule 10 stroužků česneku 1 celá skořice 4 bobkové listy 4 velké hrsti kysaného zelí (brala jsem z kameňáku-jinak asi větší zavařovací sklenka od okurek) 1 PL hl.mouky sůl.cukr sádlo
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci), pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Uzená krkovička na zelí v papiňáku (tlakovém hrnci)

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist