RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Upečená naložená krkovička

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Upečená naložená krkovička, recepty Upečená naložená krkovička, Upečená, naložená, krkovička


Recept na Upečená naložená krkovička

Recept na Upečená naložená krkovička je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Upečená naložená krkovička budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1.5 kg vykoštěné krkovičky sůl, pepř,kmín, olej, bobkový list, celé nové koření, 1 cibule, česnek /5 stroučků/.

Upečená naložená krkovička
Zvětšit obrázek

Recept na Upečená naložená krkovička

Recept na Upečená naložená krkovička:
Vykoštěnou krkovičku v kusu osolíme a opepříme, posypeme kmínem, pomažeme olejem a uložíme do lednice, já ji tentokrát měla naloženou 3 dny. Před pečením do pekáče nakrájíme alespoň jednu celou cibuli a na kousky nasekaný česnek, přidáme bobkový list a nové koření, které nám maso a výpek pěkně provoní. Pečeme zakryté necelé dvě hodiny při 220st, pravidelně podléváme výpekem a před dopečením asi na 20 minut odkryjeme, aby mělo maso kůrčičku a výpek pěkně zezlátnul. Dnes jsme k tomu měli šťouchané brambory.

Poznámka k receptu na Upečená naložená krkovička:
Recept jsem získala od mojí sestry, která takhle peče i hovězí, zaujal mě především díky tomu bobkovému listu a novému koření, díky nimž je oběd pěkně voňavý.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Upečená naložená krkovička, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: ivulinka (Ivana)
  • Datum vložení: 04.01.2010
  • Počet porcí: 4-5 porcí
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1.5 kg vykoštěné krkovičky sůl, pepř,kmín, olej, bobkový list, celé nové koření, 1 cibule, česnek /5 stroučků/
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na upečená naložená krkovička, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Upečená naložená krkovička - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Upečená naložená krkovička

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist