RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Ukrajinský boršč

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Ukrajinský boršč, recepty Ukrajinský boršč, Ukrajinský, boršč


Recept na Ukrajinský boršč

Recept na Ukrajinský boršč je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Ukrajinský boršč budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
varim od oka, tak že množstvo surovin len orientačne. Asi 750gr.bravčoveho mäsa (môže byť aj s troškou tučneho, potom je kvalitnejší vyvar),2stredne velke mrkvy, 1 stredne velky petržlen, kusok celeru, 1velka cibuľa, 1 stredne velka červena repa, 1/2 malej hlavičky bielej kapusty, 3 stredne velke zemiaky,asi 1dcl paradajkoveho pretlaku,soľ,čierne čerstvo pomlete korenie, trochu vegety,olej, alebo masť, cesnak, petržlenova vňať, kysla smotana..

Ukrajinský boršč
Zvětšit obrázek

Recept na Ukrajinský boršč

Recept na Ukrajinský boršč:
mäso pokrajať na menšie kusky,vložiť do hrnca, zaliať asi litrom vody, trochu osoliť a nechať variť na miernom ohni.Medzitym nakrajať kapustu na pružky a asi po pol hodine pridať k mäsu.Cibulu nakrajať nadrobno, zeleninu postruhať na hrubom struhadle, zemiaky na kôstky.V hlbokej panvicí roztopiť masť, opražiť cibulu do sklovita,postupne pridavať mrkvu, petržlen, celer, červenu repu(musi sa trochu popražiť, aby pustila farbu), paradajkovy pretlak. Všetko spolu podusiť asi 10minut, a celý obsah panvice vyliať do hrnca s mäsom a kapustou,pridať pokrajane zemiaky, premiešať, podla potreby doliať horucou vodou a variť až bude mäso mäkke.Dochutiť, pridať prelisovaný cesnak, petržlenovu vňať. Kysla smotana ide až do hotoveho na tanier.

Poznámka k receptu na Ukrajinský boršč:
Famy o troch druhoch mäsa nie su pravdive, na chuti to nič nemeni. A na Ukrajine sa boršč vari z toho, čo je k dispozicii (co dum dal).

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ukrajinský boršč, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Besty (Oksana Ryšková)
  • Datum vložení: 06.06.2010
  • Počet porcí: 5-litrovy hrniec
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: varim od oka, tak že množstvo surovin len orientačne. Asi 750gr.bravčoveho mäsa (môže byť aj s troškou tučneho, potom je kvalitnejší vyvar),2stredne velke mrkvy, 1 stredne velky petržlen, kusok celeru, 1velka cibuľa, 1 stredne velka červena repa, 1/2 malej hlavičky bielej kapusty, 3 stredne velke zemiaky,asi 1dcl paradajkoveho pretlaku,soľ,čierne čerstvo pomlete korenie, trochu vegety,olej, alebo masť, cesnak, petržlenova vňať, kysla smotana.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ukrajinský boršč, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ukrajinský boršč - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ukrajinský boršč

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist