RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy ( bezvaječné )

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy ( bezvaječné ), recepty Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy ( bezvaječné ), Tvarohovo-jablečné, postrouhané, řezy, , (, bezvaječné, )


Recept na Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy ( bezvaječné )

Recept na Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy ( bezvaječné ) je zařazen v kategorii moučníky - Řezy - Řezy s ovocem, bublaniny. K přípravě Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy ( bezvaječné ) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Polohrubá mouka 150g, pšeničná celozrnná jemně mletá mouka 50g, kakao 1 vrchovatá lžička, prášek do pečiva 1/2 sáčku, mléko 2 lžíce, rum 1 lžíce, cukr krupice 1 lžíce (nebo vanilkový cukr), Hera(máslo) 125g. NÁPLŇ: měkký tvaroh 250g, vanilkový cukr 1, rum 3 lžíce, cukr krupice 70g, solamyl 1/2lžíce (nebo vanilkový pudink),¨ 3-4menší oloupaná jablka(kdo nemá rád nemusí je dávat)..

Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy  ( bezvaječné )
Zvětšit obrázek

Recept na Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy ( bezvaječné )

Recept na Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy ( bezvaječné ):
NA vál nebo do širší mísy vsypeme obě mouky,přidáme prášek do pečiva,kakao,cukr,promícháme,přidáme tekutiny-spojíme je s moukou v kašičku a pak přidáme nastrouhaný tuk.Vše pořádně ručně propracujeme,až nám vznikne hladké těsto které nelepí.Jednu třetinu těsta oddělíme a dáme do chladničky nebo mrazáku na ztuhnutí. Mezitím si připravíme náplň-Všechny suroviny(až na jablka) si pečlivě vymícháme.Na konec přidáme na jemné plátky nakrájená jablka a jemně promícháme. Dvě třetiny těsta si vyválíme,vložíme do formy,upravíme,mírně propícháme a vložíme na něj náplň.Zbylé těsto vyndáme z chladu a postrouháme na hrubém struhadle na náplň. Pečeme ve vyhřáté troubě na 175°C asi 20min(záleží na troubě). Koláč necháme vychladnou a pak krájíme. Koláč je krásně křehký a pokud ho upečeme den předem nic se nestane.Koláč lehce zvláční a je jemný.

Poznámka k receptu na Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy ( bezvaječné ):
Recept mám z jedné kuchařky o pečení,ale trošku jsem si ho upravila k naší chuti. Tenhle moučník rozhodně nepatří mezi tzv."slaďury" a když se nakonec neposype cukrem,rozhodně se o něm nedá říct,že je přeslazený.Máme ho moc rádi a spolu s kávičkou nebo čajíkem patří k našim oblíbeným.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy ( bezvaječné ), kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: mirca75
  • Datum vložení: 29.11.2009
  • Počet porcí: 1 koláč - forma průměr 23cm
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Řezy - Řezy s ovocem, bublaniny
  • Suroviny: Polohrubá mouka 150g, pšeničná celozrnná jemně mletá mouka 50g, kakao 1 vrchovatá lžička, prášek do pečiva 1/2 sáčku, mléko 2 lžíce, rum 1 lžíce, cukr krupice 1 lžíce (nebo vanilkový cukr), Hera(máslo) 125g. NÁPLŇ: měkký tvaroh 250g, vanilkový cukr 1, rum 3 lžíce, cukr krupice 70g, solamyl 1/2lžíce (nebo vanilkový pudink),¨ 3-4menší oloupaná jablka(kdo nemá rád nemusí je dávat).
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tvarohovo-jablečné postrouhané řezy ( bezvaječné ), pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy ( bezvaječné ) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy ( bezvaječné )

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist