|
Recept na Tvarglové knedlíky
Recept na Tvarglové knedlíky je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Tvarglové knedlíky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
5 plátků knedlíku (já měla hrnečkový), 50 g anglické slaniny, 1/2 cibule, 3 kolečka olomouckých tvarůžků, pepř.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Tvarglové knedlíky
Recept na Tvarglové knedlíky: Všechny ingredience nakrájíme na kostičky oblíbené velikosti. Na slanině orestujeme cibuli a přidáme knedlíky. Když jsou knedle mírně opečené přidáme tvarůžky, opepříme a stále mícháme, dokud se tvarůžky nerozpustí. Podáváme s čerstvou zeleninou nebo se zeleninovým salátem. Dobrou chuť.
Poznámka k receptu na Tvarglové knedlíky: Recept je ze "Smradlavých receptů", kde byl pod názvem - Knedlíky a la BARBÍ od Marie Svobodové, Zdounky. Tento název se mi k tomuto receptu moc nehodil, tak snad se paní Svobodová nebude zlobit, když jsem ho změnila.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tvarglové knedlíky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Paprika
- Datum vložení: 25.10.2009
- Počet porcí: 1 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 5 plátků knedlíku (já měla hrnečkový), 50 g anglické slaniny, 1/2 cibule, 3 kolečka olomouckých tvarůžků, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tvarglové knedlíky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tvarglové knedlíky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tvarglové knedlíky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|