RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Třídruhový špíz se šťávou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Třídruhový špíz se šťávou, recepty Třídruhový špíz se šťávou, Třídruhový, špíz, se, šťávou


Recept na Třídruhový špíz se šťávou

Recept na Třídruhový špíz se šťávou je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Třídruhový špíz se šťávou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 plát krkovičky(jako řízek), tak 250 g kuřecích jater, kus uzeného(třeba krájeného, nebo s kusu masa), 2-3 rajčata, pór, citronová šťáva z 1/2 plodu, 1 lžíce gyros, špetka rozmarýnu, špetka tymiánu, 5 stroužků česneku, 1 lžička Solamylu, pepř, sůl, olej..

Třídruhový špíz se šťávou
Zvětšit obrázek

Recept na Třídruhový špíz se šťávou

Recept na Třídruhový špíz se šťávou:
Krkovičku nakrájíme na 1 cm pruhy, játra překrojíme na 2 kusy, uzené na kostky, uděláme si marinádu z rozmarýnu, tymiánu, citronové šťávy, gyrosu, pepře a soli, zalijeme olejem a promícháme. Všechno připravené maso do marinády potopíme, přikryjeme a dáme do lednice(nejlépe přes noc). Pak si nakrájíme rajčata a pórek na kolečka, vezmeme si špejle a všechny ingredience na ně navlečeme na střídačku, ještě peroutkou pomažeme a dáme smažit na olej, po chvilkách otáčíme+pomazáváme marinádou až máme všechno maso měkké. Vyndáme si špízy na talíře, do zbylé šťávy vylijeme zbytek marinády s trochou vody, do které jsme dali solamyl a promíchali. Na pánvi rychle mícháme, necháme převařit a zalijeme tím špízy připravené na talíři.

Poznámka k receptu na Třídruhový špíz se šťávou:
Špízy se dají dělat jakkoliv a co dům dal a tak jsem to pojala dneska tak, jaké mi zbyly kousky mas...a bylo to skvělé, jen se po tom zaprášilo.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Třídruhový špíz se šťávou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 08.01.2010
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1 plát krkovičky(jako řízek), tak 250 g kuřecích jater, kus uzeného(třeba krájeného, nebo s kusu masa), 2-3 rajčata, pór, citronová šťáva z 1/2 plodu, 1 lžíce gyros, špetka rozmarýnu, špetka tymiánu, 5 stroužků česneku, 1 lžička Solamylu, pepř, sůl, olej.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na třídruhový špíz se šťávou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Třídruhový špíz se šťávou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Třídruhový špíz se šťávou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist