RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Toskánská omáčka s těstovinami

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Toskánská omáčka s těstovinami, recepty Toskánská omáčka s těstovinami, Toskánská, omáčka, těstovinami


Recept na Toskánská omáčka s těstovinami

Recept na Toskánská omáčka s těstovinami je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Toskánská omáčka s těstovinami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1000g mletého masa (mix 50% hovězího, 50% vepřového, ale může být i samostatně jen vepřové nebo hovězí) 100g mrkve 100g hrášku 100g kukuřice 150g rajského protlaku (z části lze nahradit pikantním kečupem) 100 - 150g žampionů 2 mladé cukety 1 větší cibule sójová omáčka sladkokyselá škrob sůl pepř bazalka slunečnicový olej česnek oblíbené těstoviny oblíbený sýr.

Toskánská omáčka s těstovinami
Zvětšit obrázek

Recept na Toskánská omáčka s těstovinami

Recept na Toskánská omáčka s těstovinami:
Cibuli nadrobno nakrájíme a necháme zesklovatět na oleji. Přidáme mleté maso a orestujeme. Ochutíme solí a pepřem. Jakmile maso ztratí "syrovou barvu", přidáme protlak, mrkev na kostičky, žampiony na tenké plátky a zalijeme vodou. Necháme provařit na mírném ohni. Je třeba hlídat, aby se omáčka nepřipálila! Až jsou žampiony a mrkev poloměkké, přidáme cuketu na kostky, hrášek a kukuřici. Dle chuti můžeme přidat bazalku a sójovou omáčku, ale nemusíme. V případě potřeby přiléváme vodu. Vše důkladně provaříme na mírném ohni. Až je vše měkké, rozmícháme v trošce vody asi 1-2 polévkové lžíce škrobu, zamícháme do omáčky a důkladně provaříme. Odstavíme a zamícháme dle chuti utřený česnek, v případě potřeby dochutíme ještě solí a pepřem. Podáváme s oblíbenými těstovinami a sypané sýrem.

Poznámka k receptu na Toskánská omáčka s těstovinami:
V případě použití předupravených (mražených nebo sterilovaných surovin, přidáváme zeleninu naráz. Příprava je rychlejší. Tato varianta chutná naší rodině nejvíce, ale je možné téměř jakoukoliv surovinu vynechat nebo zaměnit.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Toskánská omáčka s těstovinami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: katerina-b (Kateřina Bačíková)
  • Datum vložení: 15.01.2013
  • Počet porcí: 6 osob
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 1000g mletého masa (mix 50% hovězího, 50% vepřového, ale může být i samostatně jen vepřové nebo hovězí) 100g mrkve 100g hrášku 100g kukuřice 150g rajského protlaku (z části lze nahradit pikantním kečupem) 100 - 150g žampionů 2 mladé cukety 1 větší cibule sójová omáčka sladkokyselá škrob sůl pepř bazalka slunečnicový olej česnek oblíbené těstoviny oblíbený sýr
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na toskánská omáčka s těstovinami, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Toskánská omáčka s těstovinami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Toskánská omáčka s těstovinami

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...
Hovězí líčka - Konfitovaná hovězí líčka
Vložil: Vendula
2019-01-19 22:15:16

Ahoj, recept je moc dobrý, zrovna dnes jsme je měli na oběd. Zbylo i na večeři a manžel si je moc chválil. Ještě znám jeden odzkoušený recept https://erecepty.eu/hovezi-licka-smetane/ podle kterého hovězí líčka na smetaně vaří moje mamka. Má už recept pěkn...
Výborné Domácí peciválky - Peciválky
Vložil: Eva
2018-12-26 15:27:42

Díky za tip :) Já mám recept od mamky, která ho už dělala jako malá holka. Je to tento postup https://erecepty.eu/pecivalky/ který mám také osvědčený. Některé recepty jsem dělala a nebylo to ono, peciválky byli tvrdší než tyto. Doporučuji zkusit. ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist