RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Tondovo kuře podle Jiřiny Bohdalové

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Tondovo kuře podle Jiřiny Bohdalové, recepty Tondovo kuře podle Jiřiny Bohdalové, Tondovo, kuře, podle, Jiřiny, Bohdalové


Recept na Tondovo kuře podle Jiřiny Bohdalové

Recept na Tondovo kuře podle Jiřiny Bohdalové je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Tondovo kuře podle Jiřiny Bohdalové budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
kuřecí stehna zbavená kůže cibule kořenová zelenina - více mrkve než petržele a celeru rajský protlak smíchaný s trochou kečupu bobkový list provensálské koření, pepř česnek jalovec olej cukr Na halušky (noky): 400 g hrubé mouky 4 dl mléka sůl.

Tondovo kuře podle Jiřiny Bohdalové
Zvětšit obrázek

Recept na Tondovo kuře podle Jiřiny Bohdalové

Recept na Tondovo kuře podle Jiřiny Bohdalové:
Pekáček vymažeme olejem a naskládáme do něj cibulu a zeleninu nakrájenou na plátky. Na ně položíme porce osolená a opepřená stehýnka, která svrchu potřeme utřeným česnekem a pak protlakem s kečupem (případně trochou cukru). Přidáme bobkový list a jalovec a trochu zalijeme vodou. Pečeme přiklopené. Upečená stehýnka vyndáme, Vzniklý sós promícháme se zeleninou. Jiřina Bohdalová vařila jako přílohu domácí halušky, já se spokojím i s kupovanými špeclemi.

Poznámka k receptu na Tondovo kuře podle Jiřiny Bohdalové:
Tenhle recept předváděla před léty v televizi Jiřina Bohdalová - i s tím kořením, které v receptu, který tu už je, chybí. Tonda je zřejmě režisér Moskalyk.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tondovo kuře podle Jiřiny Bohdalové, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Dajda
  • Datum vložení: 04.01.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: kuřecí stehna zbavená kůže cibule kořenová zelenina - více mrkve než petržele a celeru rajský protlak smíchaný s trochou kečupu bobkový list provensálské koření, pepř česnek jalovec olej cukr Na halušky (noky): 400 g hrubé mouky 4 dl mléka sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tondovo kuře podle jiřiny bohdalové, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tondovo kuře podle Jiřiny Bohdalové - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tondovo kuře podle Jiřiny Bohdalové

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...
Hovězí líčka - Konfitovaná hovězí líčka
Vložil: Vendula
2019-01-19 22:15:16

Ahoj, recept je moc dobrý, zrovna dnes jsme je měli na oběd. Zbylo i na večeři a manžel si je moc chválil. Ještě znám jeden odzkoušený recept https://erecepty.eu/hovezi-licka-smetane/ podle kterého hovězí líčka na smetaně vaří moje mamka. Má už recept pěkn...
Výborné Domácí peciválky - Peciválky
Vložil: Eva
2018-12-26 15:27:42

Díky za tip :) Já mám recept od mamky, která ho už dělala jako malá holka. Je to tento postup https://erecepty.eu/pecivalky/ který mám také osvědčený. Některé recepty jsem dělala a nebylo to ono, peciválky byli tvrdší než tyto. Doporučuji zkusit. ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist