|
Recept na Těstoviny zapečené se zeleninou
Recept na Těstoviny zapečené se zeleninou je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Těstoviny zapečené se zeleninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
350 g cestovín ( vretienka a pod ), 200 g podpňoviek ( václavky ), 300 g brokolice, 4 paradajky, 2 malé cukety, 200 g ačokči alebo papriky, 1 cibuľa, 4 vajcia, soľ, mleté čierne korenie, bazalka.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Těstoviny zapečené se zeleninou
Recept na Těstoviny zapečené se zeleninou: Cestoviny uvaríme a necháme otiecť. Huby, paradajky, cuketu, ačokču alebo papriku, brokolicu narežme a premiešame so soľou, mletým korením a nadrobno nasekanou bazalkou. Cestoviny premiešame spolu s vajíčkami. Na dno vymasteného pekáča rozložíme na kolieska narezanú cibuľu, nasypeme zeleninovú zmes a zakryjeme cestovinami. Zapekáme, kým vajcia úplne nestuhnú ( cca 30 minút ). Podávame s rôznym zeleninovým šalátom.
Poznámka k receptu na Těstoviny zapečené se zeleninou: Huby sa dajú použiť aj iné, ale václavky sa hodia na tento účel najlepšie.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Těstoviny zapečené se zeleninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 08.12.2009
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: 350 g cestovín ( vretienka a pod ), 200 g podpňoviek ( václavky ), 300 g brokolice, 4 paradajky, 2 malé cukety, 200 g ačokči alebo papriky, 1 cibuľa, 4 vajcia, soľ, mleté čierne korenie, bazalka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na těstoviny zapečené se zeleninou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Těstoviny zapečené se zeleninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Těstoviny zapečené se zeleninou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|