RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Těstoviny zapečené- nejen se zelím

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Těstoviny zapečené- nejen se zelím, recepty Těstoviny zapečené- nejen se zelím, Těstoviny, zapečené-, nejen, se, zelím


Recept na Těstoviny zapečené- nejen se zelím

Recept na Těstoviny zapečené- nejen se zelím je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Těstoviny zapečené- nejen se zelím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Balíček těstovin(já měla vrtulky), 4 uvařené brambory, 3 vejce, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 1/4 hlávky čerstvého zelí, kus pórku, 200 g eidamu, 1 smetana 12%, uvařené uzené maso, zbytky salámů, kytička pažitky, 3 lžičky bazalky, pepř, sůl..

Těstoviny zapečené- nejen se zelím
Zvětšit obrázek

Recept na Těstoviny zapečené- nejen se zelím

Recept na Těstoviny zapečené- nejen se zelím:
Uvaříme si těstoviny i brambory, necháme zchladnout a zatím si připravíme ostatní ingredience, nakrájíme cibuli, česnek, maso, pórek, pažitku a zelí na úzké nudličky. V pekáči, v kterém budeme zapékat si osmažíme cibuli s česnekem, přidáme zelí a chvíli dusíme na malé teplotě. Pak přidáme všechno maso, chvíli ještě osmažíme a stáhneme ze sporáku. Do tohoto základu dáme těstoviny, brambory na malé kostičky, bazalku, pažitku, 2/3 nastrouhaného sýru, opepříme, osolíme a pořádně všechno promícháme a dáme zapéct. Do smetany dáme vajíčka, která v ní rozšleháme spolu se zbytkem nastrouhaného sýra a když jsou těstoviny pěkně zapečené, polijeme je tím, dáme do trouby zpátky a vypneme jí, sýr se nám roztaví, vajíčka projdou a ztuhnou v celém pekáčku.

Poznámka k receptu na Těstoviny zapečené- nejen se zelím:
Mohlo by se to klidně jmenovat zbytkové těstoviny, byla to likvidace surovin z ledničky a protože to bylo mimořádně dobré, dávám k ochutnání i vám, až budete čistit ledničku a mohou se suroviny klidně změnit, podle toho, co vám zbyde.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Těstoviny zapečené- nejen se zelím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 15.12.2010
  • Počet porcí: 4-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: Balíček těstovin(já měla vrtulky), 4 uvařené brambory, 3 vejce, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 1/4 hlávky čerstvého zelí, kus pórku, 200 g eidamu, 1 smetana 12%, uvařené uzené maso, zbytky salámů, kytička pažitky, 3 lžičky bazalky, pepř, sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na těstoviny zapečené- nejen se zelím, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Těstoviny zapečené- nejen se zelím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Těstoviny zapečené- nejen se zelím

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist