| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Těstoviny z hájovny
        Recept na Těstoviny z hájovny je zařazen v kategorii těstoviny.
        K přípravě Těstoviny z hájovny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          1 sáček těstovin – fleky, čerstvé nebo mražené houby , 20 dkg uzené slaniny, 1 cibule, sádlo, sůl,  kmín,  celý pepř,  nové  koření,  1  bobkový list,  1 kostka masoxu, 25 dkg nivy, česnek.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Těstoviny z hájovny
      Recept na Těstoviny z hájovny: Na sádle nebo oleji orestujeme slaninu, přidáme pokrájenou cibuli a osmažíme dozlatova. Pak přidáme houby, mražené propláchnuté, osolíme, dáme koření, mírně podlijeme vodou  a pod pokličkou za občasného míchání dusíme do změknutí.  Do horké směsi přidáme pokrájenou nivu a necháme rozpustit.   Mezitím už nám vaří voda na těstoviny, s kostkou masoxu, soli dáme už jen mírně. Uvaříme obvyklým způsobem a pak scedíme. Vodou v tomto případě už neproplachujeme. Do těstovin hned zamícháme houbovo-sýrovou směs a nakonec přidáme prolisovaný česnek, dobře promícháme, popř. ještě dochutíme. Vše dáme do vymaštěného pekáčku a ve vyhřáté troubě krátce zapečeme.
  Poznámka k receptu na Těstoviny z hájovny: U tohoto jídla si pochutnají milovníci hub i sýru a v kombinaci s těstovinami je to přímo ideální spojení. Houby používáme ve směsi, to, že nebudou jedlé jen jednou, je samozřejmostí .-)) Kdo nechce, nemusí ani zapékat, záleží na tom, jak moc velký budete mít hlad. Ať je to tak či onak, nechte si chutnat.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Těstoviny z hájovny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: yanull  (J@n@)                      
 - Datum vložení: 30.03.2010                      
 - Počet porcí: 3                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Těstoviny 
                      
 - Suroviny: 1 sáček těstovin – fleky, čerstvé nebo mražené houby , 20 dkg uzené slaniny, 1 cibule, sádlo, sůl,  kmín,  celý pepř,  nové  koření,  1  bobkový list,  1 kostka masoxu, 25 dkg nivy, česnek
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na těstoviny z hájovny,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Těstoviny z hájovny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Těstoviny z hájovny
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |