RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Těstoviny po italsku - light

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Těstoviny po italsku - light, recepty Těstoviny po italsku - light, Těstoviny, po, italsku, -, light


Recept na Těstoviny po italsku - light

Recept na Těstoviny po italsku - light je zařazen v kategorii dietní recepty - ostatní - redukční. K přípravě Těstoviny po italsku - light budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
rajčata + rajčata cherry, paprika, cibule (jarní), česnek, bazalka, sůl, pepř, olivový olej, koření na špagety, tymián - nejlépe čerstvý těstoviny, sýr eidam (20%)strouhaný Je možno přidat pro pikantní chuť chilli papričku..

Těstoviny po italsku - light
Zvětšit obrázek

Recept na Těstoviny po italsku - light

Recept na Těstoviny po italsku - light:
Těstoviny uvaříme klasickým způsobem tzv. na skus. Do pekáčku dáme omytá cherry rajčátka (vcelku), rajčata nakrájená na čtvrtky, papriku na kostičky, cibulku, česnek na plátky, posypeme kořením, nakrájenou bazalkou, tymiánem, solí, pepřem a pokropíme olivovým olejem. NEPODLÉVAT!! Dáme péci do vyhřáté trouby a za občasného promíchání pečeme asi 20 minut. Zelenina si sama pustí šťávu. Poté smícháme s těstovinou, servírujeme posypané nastrouhaným sýrem. Můžeme dozdobit čerstvou bazalkou.

Poznámka k receptu na Těstoviny po italsku - light:
Kdo má parmazán - neváhá a použije :-), ale už to asi nebude light :-)) Pokud to chcete doopravdy "zdravé", doporučuji použít celozrnné těstoviny nebo těstoviny Panzani Express - mají nízký glykemický index ;-) Zdroj: http://www.zdravavarecka.cz/

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Těstoviny po italsku - light, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Iljusa
  • Datum vložení: 15.06.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Dietní recepty - Ostatní - Redukční
  • Suroviny: rajčata + rajčata cherry, paprika, cibule (jarní), česnek, bazalka, sůl, pepř, olivový olej, koření na špagety, tymián - nejlépe čerstvý těstoviny, sýr eidam (20%)strouhaný Je možno přidat pro pikantní chuť chilli papričku.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na těstoviny po italsku - light, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Těstoviny po italsku - light - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Těstoviny po italsku - light

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist