RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách, recepty Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách, Telecí, , plec, na, tymiánu, barevných, paprikách


Recept na Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách

Recept na Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1000 g telecí plece 300-400 ml masového vývaru 1 velká červená paprika 2 zelená papriky nebo jedna velká žlutá paprika 2 větší cibule 1 ČJ rajského protlaku 6 sterilovaných okurek 1 rozdrcená sušená pálivá paprička 1 svazeček petržele 1 svazeček tymiánu 3-4 PL oleje 15-20 ml koňaku sůl, čerstvý pepř.

Telecí  plec na tymiánu a barevných paprikách
Zvětšit obrázek

Recept na Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách

Recept na Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách:
Všechny papriky omyjeme, rozpůlíme a zbavíme jádřinců. Pokrájíme na tenké proužky. Cibule pokrájíme na kostičky, okurky pokrájíme na kolečka. Maso omyjeme a pokrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme. Bylinky si omyjeme a najemno nasekáme. Sušenou pálivou papričku rozemneme v ruce. Ve větší nádobě si rozehřejeme olej a na něm opečeme pokrájené maso spolu s cibulí. Maso necháme zatáhnout a pak zalijeme koňakem nebo červeným vínem.Přidáme lžíci rajského protlaku, proužky barevných paprik, pálivou papričku,kyselé okurky, bylinky a vše restujeme. Poté zalijeme masovým vývarem a dusíme doměkka. Tento pokrm výborně chutná s gnocchi, obalených v bylinkách. Štáva je hodně hustá.Malinko ji pak zahustíme, hladkou moukou.

Poznámka k receptu na Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách:
Udělala jsem gnocchi obalené v bylinkách a také barevné italské těstoviny, zvané "Combino Trottole tricolore". Jsou z pšenice, z rajského protlaku a špenátu.Oboje je dobré a hodí se tak i tak.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 24.04.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 1000 g telecí plece 300-400 ml masového vývaru 1 velká červená paprika 2 zelená papriky nebo jedna velká žlutá paprika 2 větší cibule 1 ČJ rajského protlaku 6 sterilovaných okurek 1 rozdrcená sušená pálivá paprička 1 svazeček petržele 1 svazeček tymiánu 3-4 PL oleje 15-20 ml koňaku sůl, čerstvý pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na telecí plec na tymiánu a barevných paprikách, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Telecí plec na tymiánu a barevných paprikách

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist