RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Telecí pečeně v hrubozrnné hořčici

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Telecí pečeně v hrubozrnné hořčici, recepty Telecí pečeně v hrubozrnné hořčici, Telecí, pečeně, hrubozrnné, hořčici


Recept na Telecí pečeně v hrubozrnné hořčici

Recept na Telecí pečeně v hrubozrnné hořčici je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Telecí pečeně v hrubozrnné hořčici budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1000 g telecího masa (u nás krk bez kosti) 3 PL hrubozrnné hořčice (používám Bornier) 2 PL oleje sůl 2 PL přepuštěného másla horká voda na podlití na zahuštění ( není nutné): 2 KL hladké mouky oříšek másla.

Telecí pečeně v hrubozrnné hořčici
Zvětšit obrázek

Recept na Telecí pečeně v hrubozrnné hořčici

Recept na Telecí pečeně v hrubozrnné hořčici:
Telecí maso očistíme, omyjeme, osolíme a potravinářským provázkem svážeme do úhledného tvaru. Váleček pak dobře obalíme v hrubozrnné hořčici rozšlehané s olejem. Uložíme do chladna, nejlépe přes noc. Odležené maso opečeme v hluboké pánvi na rozpuštěném přepuštěném másle ze všech stran do červena, pak uložíme do pekáčku, podlijeme horkou vodou, přikryjeme poklicí a pečeme v troubě rozehřáté na 180 - 200°C cca 2hod (každý podle svojí trouby!!). Průběžně maso přeléváme vypečenou šťávou a obracíme. Na poslední půlhodinku odkryjeme. Pečeni vyndáme z pekáče, odstraníme provázek a uložíme do tepla. Šťávu zahustíme máslem prohněteným s hladkou moukou (ale zahušťovat není nutné!!). Necháme chvilku v troubě ještě provařit. Maso nakrájíme na plátky, vložíme zpět do šťávy a necháme už jen prohřát (klidně ve vypnuté troubě, stačí to). Jako přílohu jsme měli našlehanou bramborovou kaši a Portské šalotky.

Poznámka k receptu na Telecí pečeně v hrubozrnné hořčici:
Jůůtak to bych si s chutí nabídla

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Telecí pečeně v hrubozrnné hořčici, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: senky (Jana)
  • Datum vložení: 28.05.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 1000 g telecího masa (u nás krk bez kosti) 3 PL hrubozrnné hořčice (používám Bornier) 2 PL oleje sůl 2 PL přepuštěného másla horká voda na podlití na zahuštění ( není nutné): 2 KL hladké mouky oříšek másla
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na telecí pečeně v hrubozrnné hořčici, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Telecí pečeně v hrubozrnné hořčici - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Telecí pečeně v hrubozrnné hořčici

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist