RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Tatarský biftek z lososa

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Tatarský biftek z lososa, recepty Tatarský biftek z lososa, Tatarský, biftek, lososa


Recept na Tatarský biftek z lososa

Recept na Tatarský biftek z lososa je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Tatarský biftek z lososa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
200g čerstvý filet z lososa bez kůže, 100gr uzený losos, mletý kmín, sůl, čerstvě pomletý pepř, olivový olej, malá lžička hořčice - může být i dijone, žloutek, sojová omáčka kikkoman, citronová šťáva, menší mladá nebo červená cibulka, 0,05l vody..

Tatarský biftek z lososa
Zvětšit obrázek

Recept na Tatarský biftek z lososa

Recept na Tatarský biftek z lososa:
Použijeme kvalitní a čerstvé maso bez kůže - filet a uzený losos nakrájíme na proužky a nasekáme nebo naškrábeme - oboje zabere minimum času. Maso vložíme do mísy a přidáme nakrájenou mladou nebo červenou cibulku, sůl, mletý kmín, nameleme pepř, hořčici, žloutek, pár kapek sojové omáčky, zakápneme citronovou šťávou a kvalitním olivovým olejem, a vodou. Vše lehce promícháme, ale velice důkladně. Mísu zabalíme do folie a dáme alespoň na 30min. i déle vychladit. Podáváme na sucho s opečeným toastem, který můžeme dle chuti potřít česnekem. Můžeme servírovat i tak, že máme formičku ve tvaru rybičky nebo jiný tvar, vymažeme olivovým olejem a vyklopíme.

Poznámka k receptu na Tatarský biftek z lososa:
Kdo má rád, může přidat čerstvě nasekaný kopr, a vršek ozdobit snítkou kopru, kolečky citronu. kečup, maggi, worchester do lososa nedáváme, máme rádi tuto lehkou verzi.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tatarský biftek z lososa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Gabina_I (Gábina)
  • Datum vložení: 04.09.2012
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 200g čerstvý filet z lososa bez kůže, 100gr uzený losos, mletý kmín, sůl, čerstvě pomletý pepř, olivový olej, malá lžička hořčice - může být i dijone, žloutek, sojová omáčka kikkoman, citronová šťáva, menší mladá nebo červená cibulka, 0,05l vody.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tatarský biftek z lososa, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tatarský biftek z lososa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tatarský biftek z lososa

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist