RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Tagliatelle s ořechovo-sýrovou omáčkou a smaženou strouhankou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Tagliatelle s ořechovo-sýrovou omáčkou a smaženou strouhankou, recepty Tagliatelle s ořechovo-sýrovou omáčkou a smaženou strouhankou, Tagliatelle, ořechovo-sýrovou, omáčkou, sm


Recept na Tagliatelle s ořechovo-sýrovou omáčkou a smaženou strouhankou

Recept na Tagliatelle s ořechovo-sýrovou omáčkou a smaženou strouhankou je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Tagliatelle s ořechovo-sýrovou omáčkou a smaženou strouhankou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
320 g těstoviny Tagliatelle, 100 g lískové ořechy, 2 stroužky česneku, muškátový oříšek, 40 g čerstvé strouhanky, čerstvé mléko, 100 g řapíkatý celer, 100 g měkký sýr, 1 krajíc chleba, extra panenský olivový olej, sůl, pepř, kousek másla..

Tagliatelle s ořechovo-sýrovou omáčkou a smaženou strouhankou
Zvětšit obrázek

Recept na Tagliatelle s ořechovo-sýrovou omáčkou a smaženou strouhankou

Recept na Tagliatelle s ořechovo-sýrovou omáčkou a smaženou strouhankou:
V mixéru rozmixujeme ořechy, sýr, chleb namočený v mléce, 1 stroužek česneku, sůl, pepř a trochu muškátového oříšku, dokud směs nebude hladká. Nakrájený celer si osmahneme na oleji s nasekaným 1 stroužkem česneku. Uvaříme si těstoviny v osolené vodě, poté scedíme a přidáme na pánev s celerem, přidáme samozřejmě i ořechovou omáčku. Prohřejeme a podáváme sypané strouhankou, kterou jsme si na kousku másla opražili dozlatova. Pokud chcete, můžete přizdobit nakrájenou petrželkou.

Poznámka k receptu na Tagliatelle s ořechovo-sýrovou omáčkou a smaženou strouhankou:
Už jsem to opravil! Děkuji za připomínku A nezapomeňte na bodíky! Díky

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tagliatelle s ořechovo-sýrovou omáčkou a smaženou strouhankou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: evosheek (Ivo)
  • Datum vložení: 24.12.2012
  • Počet porcí: 2-3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: 320 g těstoviny Tagliatelle, 100 g lískové ořechy, 2 stroužky česneku, muškátový oříšek, 40 g čerstvé strouhanky, čerstvé mléko, 100 g řapíkatý celer, 100 g měkký sýr, 1 krajíc chleba, extra panenský olivový olej, sůl, pepř, kousek másla.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tagliatelle s ořechovo-sýrovou omáčkou a smaženou strouhankou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tagliatelle s ořechovo-sýrovou omáčkou a smaženou strouhankou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tagliatelle s ořechovo-sýrovou omáčkou a smaženou strouhankou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist