RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Tagliatelle boscaiola

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Tagliatelle boscaiola, recepty Tagliatelle boscaiola, Tagliatelle, boscaiola


Recept na Tagliatelle boscaiola

Recept na Tagliatelle boscaiola je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Tagliatelle boscaiola budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
- 600g těstovin - půl kila čerstvých žampionů (v nouzi lze použít i z konzervy) - 1 najemno nakrájená cibule - 2 na tenké plátky nakrájené stroužky česneku - cca 800g krájených rajčat z konzervy i s nálevem (výborné dělá např. Valfrutta) - půl hrnku nakrájené čerstvé petrželky - koření na dochucení podle chuti ((bazalka, oregáno) - v nouzi opět můžeme použít sušené - olivový olej - sůl a pepř - lístky na dozdobení (např. bazalka nebo petrželka).

Tagliatelle boscaiola
Zvětšit obrázek

Recept na Tagliatelle boscaiola

Recept na Tagliatelle boscaiola:
HLAVNĚ NESPĚCHAT! Dodržovat dobu vaření, i když se vám zdá, že se pod pokličkou tak dlouho nic nemůže dít! 1) žampiony očistíme a nakrájíme na tenké plátky (i nožičky) 2) cibuli a česnek na mírném ohni opékáme na olivovém oleji na pánvi cca 7 minut za občasného míchání 3) přidáme rajčata a žampiony, zamícháme, směs přivedeme k varu a potom na mírném ohni pozvolna vaříme pod pokličkou cca čtvrt hodiny. 4) zatímco se dělá omáčka, připravíme těstoviny 5) ke konci vaření do omáčky vmícháme petržel, bazalku (oregáno, ...), sůl a pepř 6) dozdobíme lístkem bazalky (petrželky, ...), podávat můžeme promíchané i nepromíchané (jako na obrázku)

Poznámka k receptu na Tagliatelle boscaiola:
Fotografie je pouze ilustrační, byl to dnešní oběd volně inspirovaný receptem výše. Použila jsem sušené bylinky a žampiony z konzervy. Při použití čerstvých surovin vypadá trochu jinak.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tagliatelle boscaiola, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: LucyAsh (Lucy)
  • Datum vložení: 17.10.2009
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: - 600g těstovin - půl kila čerstvých žampionů (v nouzi lze použít i z konzervy) - 1 najemno nakrájená cibule - 2 na tenké plátky nakrájené stroužky česneku - cca 800g krájených rajčat z konzervy i s nálevem (výborné dělá např. Valfrutta) - půl hrnku nakrájené čerstvé petrželky - koření na dochucení podle chuti ((bazalka, oregáno) - v nouzi opět můžeme použít sušené - olivový olej - sůl a pepř - lístky na dozdobení (např. bazalka nebo petrželka)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tagliatelle boscaiola, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tagliatelle boscaiola - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tagliatelle boscaiola

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist