|
Recept na Sýrovo-lilkové špízy
Recept na Sýrovo-lilkové špízy je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Sýrovo-lilkové špízy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 lilek 100 g černých oliv 1 hermelín 100 g nivy 100-150 g ementálu 3 rohlíky nebo toustový chleba česnek sůl olivový olej.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Sýrovo-lilkové špízy
Recept na Sýrovo-lilkové špízy: Z lilku vytvoříme tenké plátky pomocí škrabky na zeleninu. Posolíme a necháme je vypotit. Do osušených plátků balíme kousky sýrů (máme-li plátky příliš úzké, použijeme dva vedle sebe a jejich středy překryjeme) a střídavě je spolu s kolečky rohlíků (nebo čtvrtinou plátku toustového chleba) potřenými strouhaným česnekem a olivami napichujeme na špízové jehly nebo dřevěné špejle s hrotem. Opékáme na rozehřátém olivovém oleji - olej nejprve dobře rozpálíme, ale po vložení špízů stáhneme teplotu, lilek bude potřebovat cca 8 minut pro tepelnou úpravu a neměl by se spálit.
Poznámka k receptu na Sýrovo-lilkové špízy: To jsi mě potěšila, jen škoda, žes nefotila...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sýrovo-lilkové špízy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 03.11.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 1 lilek 100 g černých oliv 1 hermelín 100 g nivy 100-150 g ementálu 3 rohlíky nebo toustový chleba česnek sůl olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sýrovo-lilkové špízy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sýrovo-lilkové špízy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sýrovo-lilkové špízy
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|