RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Švestkový podmazaný koláč nekynutý

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Švestkový podmazaný koláč nekynutý, recepty Švestkový podmazaný koláč nekynutý, Švestkový, podmazaný, koláč, nekynutý


Recept na Švestkový podmazaný koláč nekynutý

Recept na Švestkový podmazaný koláč nekynutý je zařazen v kategorii moučníky - kynuté. K přípravě Švestkový podmazaný koláč nekynutý budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Na těsto: 500g hladké mouky 250 ml mléka 200ml oleje 2 žloutky 2PL cukru 1rovná ČL soli 1PL alkoholu 1PL solamylu 1 kostka droždí a nebo jeden pytlík sušeného kůra z půlky citronu 1 maková náplň Labeta 200ml ml mléka švestky(měla jsem menší, tak nepíšu množství) švestková povidla kelímek kysané smetany skořicový cukr na žmolenku cca 100g tuku(hera,máslo...) 3PL hladké mouky 3PL strouhanky 3PL cukru krupice 2PL vanilkového pudinkového prášku 1 rovná ČL prášku do pečiva.

Švestkový podmazaný koláč nekynutý
Zvětšit obrázek

Recept na Švestkový podmazaný koláč nekynutý

Recept na Švestkový podmazaný koláč nekynutý:
Těsto jsem dělala v DP. Jen kvásek jsem si předpřipravila a to že jsem asi 3 PL mléka lehce zahřála v hrnku na čaj, rozmíchala droždí a cukr, přidala lžičku hladké mouky. Vše rozmíchala a dala hrnek do misky s teplou vodou a nechala vykynout. Makovou směs jsem rozmíchala s 200 ml mléka a nechala nabobtnat. Do DP jsem dala nejdřív tekutiny, kvásek a pak ostatní ingredience a dala program těstoviny - 15 min. Hotové těsto dát na olejem vytřený plech a pomocí válečku pěkně rozprostřít. Prvně jsem nanesla povidla, na to nabobtnanou makovou směs, potom kysanou smetanu, rozpůlené vypeckované švestky. Posypat skořicovým cukrem. Navrch žmolenku, která se užmoulá z výše psaných ingrediencí. Pečeme cca na 160°C dle trouby asi 20 minut.

Poznámka k receptu na Švestkový podmazaný koláč nekynutý:
Manžel chtěl šťavnatý švestkový koláč:-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Švestkový podmazaný koláč nekynutý, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: srettka
  • Datum vložení: 01.11.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Kynuté
  • Suroviny: Na těsto: 500g hladké mouky 250 ml mléka 200ml oleje 2 žloutky 2PL cukru 1rovná ČL soli 1PL alkoholu 1PL solamylu 1 kostka droždí a nebo jeden pytlík sušeného kůra z půlky citronu 1 maková náplň Labeta 200ml ml mléka švestky(měla jsem menší, tak nepíšu množství) švestková povidla kelímek kysané smetany skořicový cukr na žmolenku cca 100g tuku(hera,máslo...) 3PL hladké mouky 3PL strouhanky 3PL cukru krupice 2PL vanilkového pudinkového prášku 1 rovná ČL prášku do pečiva
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Švestkový podmazaný koláč nekynutý, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Švestkový podmazaný koláč nekynutý - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Švestkový podmazaný koláč nekynutý

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist