RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Švestkovo-rynglový koláč s máslovou drobenkou a karamelovou a kávovou polevou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Švestkovo-rynglový koláč s máslovou drobenkou a karamelovou a kávovou polevou, recepty Švestkovo-rynglový koláč s máslovou drobenkou a karamelovou a kávovou polevou, Švestkovo-r


Recept na Švestkovo-rynglový koláč s máslovou drobenkou a karamelovou a kávovou polevou

Recept na Švestkovo-rynglový koláč s máslovou drobenkou a karamelovou a kávovou polevou je zařazen v kategorii moučníky - Řezy - Řezy s ovocem, bublaniny. K přípravě Švestkovo-rynglový koláč s máslovou drobenkou a karamelovou a kávovou polevou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Těsto: 1 hrnek celozrnné pšeničné mouky 1 hrnek hladké mouky 2 vejce 1 hrnek cukru 3/4 hrnku oleje 1/2 hrnku mléka 2 lžičky vanilkového extraktu 3 lžičky prášku do pečiva 3 vrchovaté lžíce zakysané smetany švestky a ringle Drobenka: 1 lžíce mouky 3 lžíce cukru máslo Kávová poleva: 2 lžičky rozpustné kávy 3 lžíce mléka moučkový cukr podle potřeby (asi 5 lžic) Karamelová poleva: 30 g másla 3 lžíce cukru 1 dl mléka.

Švestkovo-rynglový koláč s máslovou drobenkou a karamelovou a kávovou polevou
Zvětšit obrázek

Recept na Švestkovo-rynglový koláč s máslovou drobenkou a karamelovou a kávovou polevou

Recept na Švestkovo-rynglový koláč s máslovou drobenkou a karamelovou a kávovou polevou:
Nejprve oddělíme všechny suché a mokré ingredience na těsto a poté je dohromady zamícháme. V misce smícháme mouku s cukrem a přidáme studené máslo tak, aby převažovalo nad ostatními ingrediencemi, ale stále se trošku drobilo. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, poklademe rozpůleným ovocem, posypeme drobenkou a pečeme ve vyhřáté troubě na 180° 30 minut. Připravíme si obě polevy. Kávová: Rozpustíme kávu v mléce a podle potřeby přisypáváme cukr, dokud nedosáhneme husté, ale stále tekuté konzistence. Karamelová: V pánvi nebo hrnci s nepřilnavým povrchem rozehřejeme máslo a poté přidáme cukr. Jakmile se cukr roztaví, přilijeme mléko a necháme chvíli provařit. Omáčku můžeme hned podávat nebo nechat zchládnout a uchovávat v lednici. Upečený koláč polijeme připravenými polevami a necháme vychladnout, nejlépe i uležet do druhého dne.

Poznámka k receptu na Švestkovo-rynglový koláč s máslovou drobenkou a karamelovou a kávovou polevou:
Po polití ho můžeme posypat nasekanými oříšky.http://healthylifestylebyme.blogspot.cz/

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Švestkovo-rynglový koláč s máslovou drobenkou a karamelovou a kávovou polevou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: veronikape
  • Datum vložení: 29.10.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Řezy - Řezy s ovocem, bublaniny
  • Suroviny: Těsto: 1 hrnek celozrnné pšeničné mouky 1 hrnek hladké mouky 2 vejce 1 hrnek cukru 3/4 hrnku oleje 1/2 hrnku mléka 2 lžičky vanilkového extraktu 3 lžičky prášku do pečiva 3 vrchovaté lžíce zakysané smetany švestky a ringle Drobenka: 1 lžíce mouky 3 lžíce cukru máslo Kávová poleva: 2 lžičky rozpustné kávy 3 lžíce mléka moučkový cukr podle potřeby (asi 5 lžic) Karamelová poleva: 30 g másla 3 lžíce cukru 1 dl mléka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Švestkovo-rynglový koláč s máslovou drobenkou a karamelovou a kávovou polevou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Švestkovo-rynglový koláč s máslovou drobenkou a karamelovou a kávovou polevou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Švestkovo-rynglový koláč s máslovou drobenkou a karamelovou a kávovou polevou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist