|
Recept na Švejkovy kotlety
Recept na Švejkovy kotlety je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Švejkovy kotlety budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Kořenovou zeleninu (mrkev, celer, petržel), 2 vepřové kotlety, cibuli, kmín, nové koření, celý pepř, hřebíček, tymián, 1 světlé pivo.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Švejkovy kotlety
Recept na Švejkovy kotlety: Kořenovou zeleninu (mrkev, celer, petržel) nastrouháme na hrubém struhadle a podusíme s cibulí. Naklepeme si kotlety, osolíme, dáme kmín, nové koření, celý pepř, hřebíček, tymián a přidáme k vydušené zelenině. Zalijeme celým světlým pivem a vaříme, až budou kotlety měkké. Pak kotlety vyndáme, zeleninu propasírujeme a zahustíme chlebem. Kotlety vrátíme zpět do omáčky, chvilku provaříme a na konec zakápneme citronem a ozdobíme plátkem citronu. Jako přílohu můžem podat vařené brambory.
Poznámka k receptu na Švejkovy kotlety: Dal sem tam normálka Gambrinus, čert to vem... Uvidíme co druhej pokus Zatim to tak trochu svádim na celer.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Švejkovy kotlety, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ruzena (Růžena Musilová)
- Datum vložení: 27.09.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Kořenovou zeleninu (mrkev, celer, petržel), 2 vepřové kotlety, cibuli, kmín, nové koření, celý pepř, hřebíček, tymián, 1 světlé pivo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Švejkovy kotlety,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Švejkovy kotlety - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Švejkovy kotlety
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|