|
Recept na Švédská pytt i panna
Recept na Švédská pytt i panna je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Švédská pytt i panna budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400-500 g pečeného nebo vařeného masa (vepřové, hovězí...) 200-250 g uzeného masa 6-8 brambor 2 cibule 2 lžíce másla 2 lžíce oleje 4 žloutky bylinková kostka (např. Vitana Natur) pepř sůl zelené bylinky.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Švédská pytt i panna
Recept na Švédská pytt i panna: Brambory nakrájíme na drobné kostičky a povaříme je asi 5 minut. Scedíme a opečeme je dozlatova na směsi rozpáleného másla a oleje. Vyjmeme a na výpeku opečeme jemně nasekanou cibuli a kostičky nakrájeného masa. Opečeme, přidáme bylinkovou kostku, vrátíme opečené brambory, promícháme a případně dosolíme a dopepříme. Podáváme velmi horké - doprostřed porce uděláme důlek, který vyplníme syrovým žloutkem. Strávníci si ho sami zamíchají do pokrmu. Sypeme čerstvými bylinkami. Pokud o svých dětech víte, že by je odradil pohled na syrový žloutek, doporučuji jim vše předem promíchat. (vlastní zkušenost :-))
Poznámka k receptu na Švédská pytt i panna: Pytt i panna je bezvadný způsob, jak se elegantně zbavit zbytků a ještě si pochutnat na jednom ze švédských národních pokrmů.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Švédská pytt i panna, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 21.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: 400-500 g pečeného nebo vařeného masa (vepřové, hovězí...) 200-250 g uzeného masa 6-8 brambor 2 cibule 2 lžíce másla 2 lžíce oleje 4 žloutky bylinková kostka (např. Vitana Natur) pepř sůl zelené bylinky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Švédská pytt i panna,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Švédská pytt i panna - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Švédská pytt i panna
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|