RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Švédská pytt i panna

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Švédská pytt i panna, recepty Švédská pytt i panna, Švédská, pytt, i, panna


Recept na Švédská pytt i panna

Recept na Švédská pytt i panna je zařazen v kategorii bramborová jídla. K přípravě Švédská pytt i panna budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
400-500 g pečeného nebo vařeného masa (vepřové, hovězí...) 200-250 g uzeného masa 6-8 brambor 2 cibule 2 lžíce másla 2 lžíce oleje 4 žloutky bylinková kostka (např. Vitana Natur) pepř sůl zelené bylinky.

Švédská pytt i panna
Zvětšit obrázek

Recept na Švédská pytt i panna

Recept na Švédská pytt i panna:
Brambory nakrájíme na drobné kostičky a povaříme je asi 5 minut. Scedíme a opečeme je dozlatova na směsi rozpáleného másla a oleje. Vyjmeme a na výpeku opečeme jemně nasekanou cibuli a kostičky nakrájeného masa. Opečeme, přidáme bylinkovou kostku, vrátíme opečené brambory, promícháme a případně dosolíme a dopepříme. Podáváme velmi horké - doprostřed porce uděláme důlek, který vyplníme syrovým žloutkem. Strávníci si ho sami zamíchají do pokrmu. Sypeme čerstvými bylinkami. Pokud o svých dětech víte, že by je odradil pohled na syrový žloutek, doporučuji jim vše předem promíchat. (vlastní zkušenost :-))

Poznámka k receptu na Švédská pytt i panna:
Pytt i panna je bezvadný způsob, jak se elegantně zbavit zbytků a ještě si pochutnat na jednom ze švédských národních pokrmů.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Švédská pytt i panna, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 21.05.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bramborová jídla
  • Suroviny: 400-500 g pečeného nebo vařeného masa (vepřové, hovězí...) 200-250 g uzeného masa 6-8 brambor 2 cibule 2 lžíce másla 2 lžíce oleje 4 žloutky bylinková kostka (např. Vitana Natur) pepř sůl zelené bylinky
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Švédská pytt i panna, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Švédská pytt i panna - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Švédská pytt i panna

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist