RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Sulc - huspenina z kuřecí polévky, za pár korun

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Sulc - huspenina z kuřecí polévky, za pár korun, recepty Sulc - huspenina z kuřecí polévky, za pár korun, Sulc, -, huspenina, kuřecí, polévky, za, pár, korun


Recept na Sulc - huspenina z kuřecí polévky, za pár korun

Recept na Sulc - huspenina z kuřecí polévky, za pár korun je zařazen v kategorii studená kuchyně. K přípravě Sulc - huspenina z kuřecí polévky, za pár korun budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 ml přecezené kuřecí polévky/vařila jsem z 1kg kuřecího skeletu 200 ml převařené horké vody 10 g čiré sypké želatiny /1 sáček Stilla Dolce/ 1 nadrobno nakrájená uvařená mrkev /můžeme vynechat/ na menší kousky nakrájené uvařené maso ze skeletu 1 vrchovatá lžíce nasekaného libečku a petrželky sůl, mletý pepř na dochucení silikonové, nebo jiné druhy formiček, nebo misek.

Sulc - huspenina z kuřecí polévky, za pár korun
Zvětšit obrázek

Recept na Sulc - huspenina z kuřecí polévky, za pár korun

Recept na Sulc - huspenina z kuřecí polévky, za pár korun:
Do menšího kastrůlku dáme převařit 200ml vody a odstavíme z ohně. Po 5minutách vsypeme želatinu, vidličkou dobře promícháme a necháme 10minut nabobtnat. Mezitím nakrájíme obrané maso ze skeletu a pokud nám nevadí vařená mrkev, tak tu nakrájíme na drobné kostičky. Ohřejeme polévku, podle potřeby dochutíme solí a pepřem a přidáme nakrájené suroviny. Želatinu v kastrůlku znovu vidličkou prošleháme a přidáme do hrnce. Přisypeme nakrájené bylinky, všechno promícháme a nalijeme do formiček. Pokud použijeme jiný materiál, než je silikon, tak je lepší, když formičky (misky) vyložíme potravinářskou folií, nebo svačinovým igelitovým sáčkem. Dáme do lednice alespoň na 5hodin zatuhnout. Poté z formičky vyklopíme na talíř. Můžeme lehce, každý podle své chuti pokropit octem naředěným vodou, posypat cibulkou a konzumovat s pečivem.

Poznámka k receptu na Sulc - huspenina z kuřecí polévky, za pár korun:
Já jsem dala do papiňáku do 1200ml vody na 3/4hodiny vařit kilo kuřecího skeletu (1kg/17,-kč) společně se zeleninou a kořením, jako klasickou obyčejnou polévku. Spotřebovali jsme jen 3porce a ze zbylého 1/2litru vývaru, který jsem druhý den vytáhla z lednice, byl nádherný hustý sulc. Protože různé druhy sulců a huspenin jsou u nás doma v oblibě a na polévku bylo moc horko, tak jsem udělala tuto obyčejnou chuťovku, která vyšla i finančně hodně levně :-) Od Marušky jsem tady našla podobný recept na aspik, který jsem už také dělala a byl moc dobrý, tak ho přidávám do podobných.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sulc - huspenina z kuřecí polévky, za pár korun, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 29.09.2014
  • Počet porcí: 850 ml zhotoveného sulcu
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Studená kuchyně
  • Suroviny: 500 ml přecezené kuřecí polévky/vařila jsem z 1kg kuřecího skeletu 200 ml převařené horké vody 10 g čiré sypké želatiny /1 sáček Stilla Dolce/ 1 nadrobno nakrájená uvařená mrkev /můžeme vynechat/ na menší kousky nakrájené uvařené maso ze skeletu 1 vrchovatá lžíce nasekaného libečku a petrželky sůl, mletý pepř na dochucení silikonové, nebo jiné druhy formiček, nebo misek
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sulc - huspenina z kuřecí polévky, za pár korun, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sulc - huspenina z kuřecí polévky, za pár korun - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sulc - huspenina z kuřecí polévky, za pár korun

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist