RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Studená kuchyně grilovací koření

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Studené pokrmy mají ve srovnání s teplou kuchyní několik předností: výroba není časově omezena; můžeme je podávat ve větším časovém odstupu od výroby; zeleninu a o

Recepty - Studená kuchyně grilovací koření

Studená kuchyně - návody k vaření - online kuchařka

Studené pokrmy mají ve srovnání s teplou kuchyní několik předností: výroba není časově omezena; můžeme je podávat ve větším časovém odstupu od výroby; zeleninu a ovoce používáme v syrovém stavu; můžeme je podávat v kterékoliv denní době; hospodárné vyžití surovin; lze obměnami vytvářet nové výrobky; splňují předpoklady biologicky hodnotné stravy(saláty, ovoce); jsou čím dál víc oblíbenější; cenová dostupnost. Jejich NEVÝHODOU je oproti teplé k. že jejich vůně není výrazná.

Grilovací koření je kořenící směs sloužící k dokořenění pokrmů. Složení grilovacího koření je různorodé a jeho chuť se pohybuje od ostřejší, kdy v něm nalezneme kardamon, hřebíček, skořici, muškátový květ, kmín, muškátový oříšek, pepř a hlavně pak pálivá červená paprika a česnek. Jemnější grilovací koření naopak neobsahuje téměř žádný pepř a pálivá paprika bývá nahrazena sladkou. Barva směsi se pohybuje od světle hnědé až po červenou (záleží na výrobci). V kuchyni se používá do marinád nebo k rychlému okořenění masa určeného k pečení či grilování.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 6 receptůZobrazuji: 1-6 receptů
Slaný kynutý závin - recept od maminky
Slaný kynutý závin Z mouky, mléka, oleje a droždí vypracuje těsto jako na buchty a necháme vykynout, po vykynutí rozválíme placku, kterou potřeme strouhaným sýrem promíchaným s vajíčkem, narovnáme párek, pórek, špek, papriku, posypeme grilovacím kořením a zabalíme. Potřeme r...
Recept na Rychlé chuťovky
Rychlé chuťovky Starší rohlíky nakrájíme na kolečka, lehce pomažeme máslem a posypeme nastrouhaným sýrem a grilovacím kořením. Dáme na plech a do trouby pod gril a počkáme, až se sýr roztaví....
Zeleninový salát s nakládaným Hermelínem
Zeleninový salát s nakládaným Hermelínem Nejprve si naložíme pokrájené Hermelíny : Do misky nakrájíme Hermelíny na drobné kostky, česnek nakrájený na plátky, zakapeme sojovou omáčkou (hodně), mletou papriku (pokud to chceme ostřejší, můžeme přidat trošku ostré papriky), grilovaní koření či...
Chutná tlačenka
Chutná tlačenka Bůček, kabanos a uvařená vejce nakrájíme na kostky, přidáme koření a smícháme. Přidáme syrová vejce a směs dobře promícháme. Tuto směs naplníme do tlačenkových střev a vaříme 3/4 hodiny na jedné a 3/4 hodiny na druhé straně. Uvařenou tlačenku nechá...
Slaný štrůdl dle chutí
Slaný štrůdl dle chutí Rozválíme si listové těsto na tenký plát. Ten potřeme kečupem a posypeme kořením. Na to poklademe kolečka šunky a zasypeme sýrem.¨ Smotáme do nohavice, kterou potřeme rozšlehaným vejcem a propícháme vidličkou. Pečeme na 180 stupňů dozlatova. Hotový št...
Recept na Tousty na divoko
Tousty na divoko Vezmeme dva tousty a jeden zlehka pomažeme máslem po celé ploše na jedné straně.Položíme 1 plátek sýra na máslo.Sýr okořeníme kořením na ryby a grilovacím kořením po celé ploše sýra ale jenom zlehinka ať tam toho není moc.Dále kápneme 3 kapky pálivé ch...
Nalezeno: 6 receptůZobrazuji: 1-6 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo

Studená kuchyně

Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist