|
Recept na Štrůdlík i pro méně zručné
Recept na Štrůdlík i pro méně zručné je zařazen v kategorii moučníky - záviny, rolády.
K přípravě Štrůdlík i pro méně zručné budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 pomazánkové máslo, hrozinky, skořicový cukr, 4-5 jablek, cukr na posypání, máslo na pomazání štrůdlu,2 mističky od pomazánkového másla polohrubé mouky. Mističky(myšleno naplnit moukou) a přidat k pomazánkovému máslu..
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Štrůdlík i pro méně zručné
Recept na Štrůdlík i pro méně zručné: Z jednoho pomazánkového másla a dvou mističek od pomazánkového másla naplněných moukou vypracujeme těsto. Chvíli necháme odpočinout a pak rozdělíme na 2 díly a vyválíme pláty, které posypeme nastrouhanými jablky, posypeme skořicovým cukrem a hrozinkami a svineme. Oba štrůdly pomažeme máslem a dáme péct. Podle zlatavé barvy poznáme, že jsou již hotové. (dobu jsem neměřila) asi půl hodiny
Poznámka k receptu na Štrůdlík i pro méně zručné: Myskotka:
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Štrůdlík i pro méně zručné, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 21.05.2009
- Počet porcí: 2 štrůdly
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Záviny, rolády
- Suroviny: 1 pomazánkové máslo, hrozinky, skořicový cukr, 4-5 jablek, cukr na posypání, máslo na pomazání štrůdlu,2 mističky od pomazánkového másla polohrubé mouky. Mističky(myšleno naplnit moukou) a přidat k pomazánkovému máslu.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Štrůdlík i pro méně zručné,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Štrůdlík i pro méně zručné - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Štrůdlík i pro méně zručné
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|