RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Stromboli, aneb horká kapsa

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Stromboli, aneb horká kapsa, recepty Stromboli, aneb horká kapsa, Stromboli, aneb, horká, kapsa


Recept na Stromboli, aneb horká kapsa

Recept na Stromboli, aneb horká kapsa je zařazen v kategorii domácí pekárna. K přípravě Stromboli, aneb horká kapsa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
na těsto: 2 hrnky hladké mouky 2 PL olivového oleje 1/4 hrnku vlažného mléka 3/4 hrnku vlažné vody 1 KL soli 1 a 1/2 ČL sušeného droždí na špičku nože cukru na náplň. 10dkg měkké klobásy na plátky 10 dkg šunky 6 plátků toustového sýra 5 dkg strouhaného parmazánu 1 malý rajčatový protlak 1 PL kečupu 4 stroužky česneku utřené se solí bylinky...bazalka, petrželka, oregáno, pokud nejsou, tak třeba koření na pizzu 1 rozšlehané vejce na potření.

Stromboli, aneb horká kapsa
Zvětšit obrázek

Recept na Stromboli, aneb horká kapsa

Recept na Stromboli, aneb horká kapsa:
Do mléka zamícháme sušené droždí a cukr. Necháme v teple vzejít. Do DP dáme vodu, sůl, olej, mouku a nakonec oživlé droždí. Dáme program těsto. Hotové vykynuté vyndáme na pomoučený pečící papír, posypeme trochu mouku a pomocí válečku rozválíme na slabo. Pomáháme si poprašováním moukou. těsto je jemné. Na rozválené těsto natřeme protlak, smíchaný s kečupem a utřeným česnekem. Posypeme bylinkami nebo kořením. Poklademe klobáskou, šunkou a sýrem a na závěr posypeme strouhaným parmazánem. Pomocí pečícího papíru těsto opatrně přeložíme jako závin z jedné strany, přeloženou část povytahujeme a rozprostíráme. To samé i s druhou částí. Pomáháme si poprášením ruk moukou. Pokud je stromboli větší než váš plech, překrojte na půl. Přeneste na plech, potřete rozšlehaným vajíčkem a pečete v troubě, vyhřáté na 200°C cca 20min. Záleží na troubě.

Poznámka k receptu na Stromboli, aneb horká kapsa:
Je to takový nějaký příbuzný pizzy, jakýsi zavinutec odněkud z podstrombolí, jak jsem pochopila. Vykouklo to na mě na netu, tak jsem se pídila, až jsem vypídila stromboli made in krušnohor

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Stromboli, aneb horká kapsa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: srettka
  • Datum vložení: 12.09.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Domácí pekárna
  • Suroviny: na těsto: 2 hrnky hladké mouky 2 PL olivového oleje 1/4 hrnku vlažného mléka 3/4 hrnku vlažné vody 1 KL soli 1 a 1/2 ČL sušeného droždí na špičku nože cukru na náplň. 10dkg měkké klobásy na plátky 10 dkg šunky 6 plátků toustového sýra 5 dkg strouhaného parmazánu 1 malý rajčatový protlak 1 PL kečupu 4 stroužky česneku utřené se solí bylinky...bazalka, petrželka, oregáno, pokud nejsou, tak třeba koření na pizzu 1 rozšlehané vejce na potření
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na stromboli, aneb horká kapsa, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Stromboli, aneb horká kapsa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Stromboli, aneb horká kapsa

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist