RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak, recepty Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak, Strapačky, se, zelím, uzeným, trochu, jinak


Recept na Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak

Recept na Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1.kg brambor hrubá a hladká mouka půl na půl. Množství podle potřeby . Dneska každá váže jinak . 2 ks. Vejce sádlo na omaštění cukr do zelí Sůl, trochu pepře 1 ks velkou cibuli 20 dkg slaniny (špeku) vařené uzené maso ( bok, krkovička ..) 0.5 kg kysané zelí..

Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak
Zvětšit obrázek

Recept na Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak

Recept na Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak:
Jo, jo, posledně to nechtěl tatík jíst. Ty řeči, že to vypadá jako by to už někdo jednou... Tak tady je dobrá rada jak na to. Brambory kup v obchodě, dneska Tě na zahrádku honit nebudu, ani prasátko se kvůli tomu porážet nemusí. Natož do mlýna není třeba se vypravit. Nastrouhej brambory do misky nech chvilku odstát. Slij polovinu vody a zamíchej vejce, osol, přidej pepř a mouku, aby vzniklo vláčné těsto. To trefíš. A teď ta finta. Do kastrolu s vařící osolenou vodou dělej z těsta lžící velké noky asi jako polovina vajíčka. Uvařené poznáš, jak vyplavou, tak přidej pět minut a je hotovo. Vyber postupně sítem a omasti sádlem. Zelí uvař opravdu jenom s trochou cukru. Vlastě co Ti do toho kecám, udělej to, jak jste zvyklí. Slaninu opeč s cibulkou na přelití. Maso nakrájej na plátky a dej zvlášť na talíř strapačky, zelí a maso. Strapačky přelij cibulkou se slaninou a jemu řekni, že to jsou bosáky. Bude dlabat jako o závod.

Poznámka k receptu na Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak:
Rebečko přidej foto pokud máš. Jinak může přidati kdokoliv.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: jan.alois (Honza Alois)
  • Datum vložení: 01.09.2012
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1.kg brambor hrubá a hladká mouka půl na půl. Množství podle potřeby . Dneska každá váže jinak . 2 ks. Vejce sádlo na omaštění cukr do zelí Sůl, trochu pepře 1 ks velkou cibuli 20 dkg slaniny (špeku) vařené uzené maso ( bok, krkovička ..) 0.5 kg kysané zelí.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na strapačky se zelím a uzeným trochu jinak, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Strapačky se zelím a uzeným trochu jinak

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist