|
Recept na Sterilované kápie II.
Recept na Sterilované kápie II. je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Sterilované kápie II. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Nálev: 2 l vody 1/2 l octa 150 g cukru,(může se přidat 20 tablet sacharinu) 70 g soli 1500 g paprik Nálev je velmi jemný.Používám ho na všechny druhy zeleniny a houby.Při používání tohoto nálevu je nutná sterilace..
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Sterilované kápie II.
Recept na Sterilované kápie II.: Vodu,ocet,cukr a sůl povaříme. Papriky zbavíme jádřinců a podélně rozkrojíme.Dáme do hrnce s vodou a necháme přejít varem.Dáme odkapat a narovnáme do sklenic a zalijeme nálevem. Uzavřeme víčky a sterilujeme.
Poznámka k receptu na Sterilované kápie II.: Já steriluji v troubě asi 20 minut na 150 stupňů.Zapomněla jsem napsat,že do každé sklenice přidávám lžíci oleje.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sterilované kápie II., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jaruna18
- Datum vložení: 06.11.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: Nálev: 2 l vody 1/2 l octa 150 g cukru,(může se přidat 20 tablet sacharinu) 70 g soli 1500 g paprik Nálev je velmi jemný.Používám ho na všechny druhy zeleniny a houby.Při používání tohoto nálevu je nutná sterilace.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sterilované kápie ii.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sterilované kápie II. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sterilované kápie II.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|