RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Steak na víně s bylinkovým máslem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Steak na víně s bylinkovým máslem, recepty Steak na víně s bylinkovým máslem, Steak, na, víně, bylinkovým, máslem


Recept na Steak na víně s bylinkovým máslem

Recept na Steak na víně s bylinkovým máslem je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Steak na víně s bylinkovým máslem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 plátky hovězího masa (roštěnky) 1 cibule 2 lžíce hladké mouky hovězí vývar z 1/2 kostky bujonu sůl libeček Olivový olej 1 dcl bílého vína.

Steak na víně s bylinkovým máslem
Zvětšit obrázek

Recept na Steak na víně s bylinkovým máslem

Recept na Steak na víně s bylinkovým máslem:
Plátky masa očistíme, naklepeme, osolíme, posypeme jemně libečkem a necháme chvíli odležet. Na pánvy si orzpálíme olivový olej, vložíme maso a opékáme z obou stran. Často otáčíme. Když je maso opečené tak ho vyndáme a dáme do pánve cibuli nakrájenou najemno. Osmahneme, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem, přilijeme víno a opět vložíme maso. Dusíme dokud není maso měkké. Bylinkové máslo si buď koupíme hotové, nebo si sami uděláme. Prodávají již připravenou směs koření na bylinkové máslo, nebo si směs namícháme sami podle svojí chuti. Smícháme s rozpuštěným máslem a nalijeme třeba do nádoby na výrobu ledu a necháme v lednici stuhnout. Na talíř dáme maso a na něj položíme kostičku bylinkového másla. Jak je maso teplé tak se pomalinku rozpouští. Podáváme s hranolkama, kroketama, zeleniným salátem. Dobrou chuť :-)

Poznámka k receptu na Steak na víně s bylinkovým máslem:
Stando, klepou se dle potřeby a to si bud jistý, jen by se něměl dusit, to pak je file (plátek) a ne steak a máslo je spíš brazilské chimichuri než bylinkové máslo, základ na steak je vybrat si absolutně dokonalé maso to okolo už je jen doplněk

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Steak na víně s bylinkovým máslem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Semy.cz (Martina Beneová)
  • Datum vložení: 06.04.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 4 plátky hovězího masa (roštěnky) 1 cibule 2 lžíce hladké mouky hovězí vývar z 1/2 kostky bujonu sůl libeček Olivový olej 1 dcl bílého vína
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na steak na víně s bylinkovým máslem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Steak na víně s bylinkovým máslem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Steak na víně s bylinkovým máslem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist