|
Recept na Šťavnaté kuřecí paličky
Recept na Šťavnaté kuřecí paličky je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Šťavnaté kuřecí paličky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
12 kuřecích paliček 500 ml podmáslí sušený česnek sůl 100 g hladké mouky 1 instantní rajská polévka (nejlépe bez zavářky) asi 5 lžic kořenící směsi Adamova žebra (nebo jiné, podobné, s červenou paprikou) 1 lžička provensálského koření olej.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Šťavnaté kuřecí paličky
Recept na Šťavnaté kuřecí paličky: Maso osolíme a přes noc naložíme do podmáslí, okořeněného granulovaným česnekem. Druhý den maso vyndáme, necháme okapat a osušíme (spořivější mohou z podmáslí vyrobit polévku). Mouku, prášek na přípravu rajské polévky a koření smícháme v igelitovém sáčku, postupně do něj vkládáme paličky a dobře protřeseme, aby byly celé obalené. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje na středním stupni asi půl hodiny.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Šťavnaté kuřecí paličky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 02.06.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 12 kuřecích paliček 500 ml podmáslí sušený česnek sůl 100 g hladké mouky 1 instantní rajská polévka (nejlépe bez zavářky) asi 5 lžic kořenící směsi Adamova žebra (nebo jiné, podobné, s červenou paprikou) 1 lžička provensálského koření olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Šťavnaté kuřecí paličky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Šťavnaté kuřecí paličky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Šťavnaté kuřecí paličky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|