RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli, recepty Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli, Šťavnatá, pečeně, ze, selete, na, majoránce, , , cibuli


Recept na Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli

Recept na Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
800 g plece ze selete 180 g másla 2 – 3 ks větší cibule 5-6 stroužků česneku 5 kuliček nového koření červená sypká paprika na poprášení masa 1 lžička kmínu 2 - 3 KL promnuté majoránky + vývar nebo voda / rajčátka /.

Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a   cibuli
Zvětšit obrázek

Recept na Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli

Recept na Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli:
Maso omyjeme, osušíme, posolíme, pokmínujeme, posypeme dobře promnutou majoránkou a vložíme nové koření. Maso položíme do pekáčku radši na špejle - kůží dolů, aby se nám nespálilo. Přidáme trochu vody, přikryjeme alobalem a pečeme v rozehřáté troubě. Po 20 - 25 minutách odstraníme alobal, přidáme máslo a tři nahrubo pokrájené cibule s 5-6 stroužky česneku, pokrájeného na plátky. Pečeme za stálého podlévání vodou dalších 30 - 35 minut, abychom stále měli velké množství šťávy. Ke konci pečení posypeme maso sypkou červenou paprikou nebo přidáme dvě rajčátka. Pečeme do chvíle, kdy jde maso upečené pěkně dočervena a jde dobře od kosti. Podáváme s karlovarským nebo bramborovým knedlíkem a se zelím.

Poznámka k receptu na Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli:
Dá se přidat i bůček nebo pivo na podlévání. Přidala jsem 2 plátky bůčku.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 08.07.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 800 g plece ze selete 180 g másla 2 – 3 ks větší cibule 5-6 stroužků česneku 5 kuliček nového koření červená sypká paprika na poprášení masa 1 lžička kmínu 2 - 3 KL promnuté majoránky + vývar nebo voda / rajčátka /
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist