RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Srnčí medajlonky s citronovo - česnekovou omáčkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Srnčí medajlonky s citronovo - česnekovou omáčkou, recepty Srnčí medajlonky s citronovo - česnekovou omáčkou, Srnčí, medajlonky, citronovo, -, česnekovou, omáčkou


Recept na Srnčí medajlonky s citronovo - česnekovou omáčkou

Recept na Srnčí medajlonky s citronovo - česnekovou omáčkou je zařazen v kategorii pomalý hrnec. K přípravě Srnčí medajlonky s citronovo - česnekovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg srnčího vykostěného hřbetu 8-10 česnekových stroužků z 1/2-1 citronu šťáva 1 lžíce plnotučné hořčice špetka kayenského pepře 1 cibule trošku oleje 1 vrchovatá lžíce solamylu voda sůl.

Srnčí medajlonky s citronovo - česnekovou omáčkou
Zvětšit obrázek

Recept na Srnčí medajlonky s citronovo - česnekovou omáčkou

Recept na Srnčí medajlonky s citronovo - česnekovou omáčkou:
Maso si připravíme z vykostěného hřbetu, omyjeme, osušíme a do masa si nožem uděláme malé průřezy, kam nastrkáme klínky, které si nařežeme ze všech stroužků česneku, maso osolíme a položíme do PH. Do malého množství oleje dáme hořčici, rajský protlak, vymačkanou citronovou šťávou, hořčici, kayenský pepř a nadrobno nakrájenou cibuli, promícháme a nalijeme na maso. Nakonec nalijeme vodu-množství podle množství chtěné omáčky, ještě dosolíme a necháme pomalit 3 a půl hodiny,PH vypneme, zalijeme malým množstvím vody smíchané se solamylem, zahustíme, PH zavřeme a omáčka i z vypnutého se nám provaří.

Poznámka k receptu na Srnčí medajlonky s citronovo - česnekovou omáčkou:
Poslední srnčí maso je fuč, tak možná bude zase až za pár let. Recept pochází z Americké kuchyně, kde jsem si ho vybrala a udělala tak dobře, chutnalo nám, omáčka je silná a česnekovo kyselou chuťí.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Srnčí medajlonky s citronovo - česnekovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 08.04.2013
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pomalý hrnec
  • Suroviny: 1 kg srnčího vykostěného hřbetu 8-10 česnekových stroužků z 1/2-1 citronu šťáva 1 lžíce plnotučné hořčice špetka kayenského pepře 1 cibule trošku oleje 1 vrchovatá lžíce solamylu voda sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na srnčí medajlonky s citronovo - česnekovou omáčkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Srnčí medajlonky s citronovo - česnekovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Srnčí medajlonky s citronovo - česnekovou omáčkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist