RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Srnčí maso po zámecku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Srnčí maso po zámecku, recepty Srnčí maso po zámecku, Srnčí, maso, po, zámecku


Recept na Srnčí maso po zámecku

Recept na Srnčí maso po zámecku je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Srnčí maso po zámecku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg srnčí kýty (nebo hovězí roštěnky), 1 lžička kořenicí směsi Divočina (nebo roztlučený jalovec), 2 lžíce rozpuštěného másla, 100g slaniny, 1 cibulka, 1 sklenka červeného vína, 1 citron, olej, sůl, pepř.

Srnčí maso po zámecku
Zvětšit obrázek

Recept na Srnčí maso po zámecku

Recept na Srnčí maso po zámecku:
Maso očistíme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Naklepeme je a rozkrájíme na špalíčky. Posypeme je divokým kořením nebo roztlučeným jalovcem, lehce osolíme, opepříme a pokapeme citronem a rozpuštěným máslem. Maso zakryjeme a necháme alespoň 3 hodiny odležet v chladu. Před přípravou rozškvaříme pokrájenou slaninu, vhodíme jemně nakrájenou cibulku a přimícháme maso. Mírně pokapeme olejem a za stálého míchání osmahneme. Pak maso podlijeme sklenkou vína a trochou vody a dusíme pod pokličkou. Během dušení můžeme přidat plátky žampionů, na kosstičky nakrájenou mrkev a celer nebo spařené rozinky. Vypečenou štávu podle potřeby zředíme, ale nemixujeme ani nezahuštujeme. Podáváme s vařenými krupicovými noky.

Poznámka k receptu na Srnčí maso po zámecku:
to je teda krásné foto vylouplo se z náhodných

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Srnčí maso po zámecku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Klarak
  • Datum vložení: 27.04.2010
  • Počet porcí: 5 porcí
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 1 kg srnčí kýty (nebo hovězí roštěnky), 1 lžička kořenicí směsi Divočina (nebo roztlučený jalovec), 2 lžíce rozpuštěného másla, 100g slaniny, 1 cibulka, 1 sklenka červeného vína, 1 citron, olej, sůl, pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na srnčí maso po zámecku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Srnčí maso po zámecku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Srnčí maso po zámecku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist