RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Špízy z mletého masa s hlívou ústřičnou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Špízy z mletého masa s hlívou ústřičnou, recepty Špízy z mletého masa s hlívou ústřičnou, Špízy, mletého, masa, , hlívou, , ústřičnou


Recept na Špízy z mletého masa s hlívou ústřičnou

Recept na Špízy z mletého masa s hlívou ústřičnou je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Špízy z mletého masa s hlívou ústřičnou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1700 gramů brambor 1 lžíce rozmarýnu sůl, pepř, tymián, petrželka rukola 500 gramů mletého masa /jakékoliv/ 300 gramů hlívy ústřičné / nebo žampionů/ 2 lžíce oliv.oleje 1 lžička mleté papriky 1 červená paprika 1 zelená paprika 3 stroužky česneku 1 velká cibule 2 malé cukety /nebo saltové okurky/ 150 gramů slaniny 2 lžíce strouhanky.

Špízy z mletého masa  s hlívou  ústřičnou
Zvětšit obrázek

Recept na Špízy z mletého masa s hlívou ústřičnou

Recept na Špízy z mletého masa s hlívou ústřičnou:
Brambory syrové omyjeme, pokrájíme i se slupkou, osolime, a podélne čtvrtíme a posypeme rozmarýnem. Pečeme v zapékací misce do zlatova asi 30 minut na 250 stupnu. Dál si asi 150 gramů hlívy orestujeme na pokrájené slanině. Mleté maso, bylinky, koření a orestovanou hlívu řádně promícháme, je-li potřeba, přidáme i strouhanku. Dáme do chladu, tak na 4 až 5 hodin. Pak si uděláme z masové směsi kuličky. Cibuli, cuketu, papriky obě a zbylou hlívu ústřičnou si pokrájíme na kousky. Špejle si potřeme olejem a napichujeme pak střídavě maso, zbytek hlívy a zeleninu. Na pánvi pak opečeme špízy do zlatova. Podáváme s bramborami s rozmarýnem.

Poznámka k receptu na Špízy z mletého masa s hlívou ústřičnou:
Můžeme použít i omáčku /dip/ z jogurtu, bylinek a kečupu. Maso je chutné i druhý den. Dají se udělat i jenom masové kuličky, i to je také dobré, pak to, co mi zbylo, jsem dala jen jako masové kuličky pak s chlebem.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špízy z mletého masa s hlívou ústřičnou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 20.07.2011
  • Počet porcí: 4-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 1700 gramů brambor 1 lžíce rozmarýnu sůl, pepř, tymián, petrželka rukola 500 gramů mletého masa /jakékoliv/ 300 gramů hlívy ústřičné / nebo žampionů/ 2 lžíce oliv.oleje 1 lžička mleté papriky 1 červená paprika 1 zelená paprika 3 stroužky česneku 1 velká cibule 2 malé cukety /nebo saltové okurky/ 150 gramů slaniny 2 lžíce strouhanky
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špízy z mletého masa s hlívou ústřičnou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špízy z mletého masa s hlívou ústřičnou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špízy z mletého masa s hlívou ústřičnou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist