RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Špecle z rychlíku aneb lahodná teplá večeře do deseti minut

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Špecle z rychlíku aneb lahodná teplá večeře do deseti minut, recepty Špecle z rychlíku aneb lahodná teplá večeře do deseti minut, Špecle, rychlíku, aneb, lahodná, teplá, več


Recept na Špecle z rychlíku aneb lahodná teplá večeře do deseti minut

Recept na Špecle z rychlíku aneb lahodná teplá večeře do deseti minut je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Špecle z rychlíku aneb lahodná teplá večeře do deseti minut budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g koupených hotových špeclí určených ke krátké tepelné úpravě (2-3 minuty) 100 g anglické slaniny vcelku 2-3 stonky zelené cibulky 12 sušených rajčat v olivovém oleji 100 g nivy 2 lžíce zakysané smetany sůl Podravka se středomořskými bylinkami.

Špecle z rychlíku aneb lahodná teplá večeře do deseti minut
Zvětšit obrázek

Recept na Špecle z rychlíku aneb lahodná teplá večeře do deseti minut

Recept na Špecle z rychlíku aneb lahodná teplá večeře do deseti minut:
Slaninu nakrájíme na špalíčky a vyškvaříme ji na suché pánvi. Přidáme cibulku, nakrájenou na kolečka a ještě chvíli prohazujeme. Špecle vložíme do cedníku, prolijeme vodou, oddělíme je od sebe a částečně mokré je přihodíme do pánve. Od této chvíle by příprava neměla trvat déle než tři minuty. Přidáme sušená rajčata, která jsme propláchli a rozkrojili napůl. Mírně osolíme a zasypeme cca lžící ochucené podravky. Asi minutku před koncem přípravy přisypeme nahrubo nastrouhanou nivu (se strouháním to časově vychází) a vypneme zdroj tepla. Přidáme dvě vrchovaté lžíce zakysané smetany, promícháme a ihned podáváme.

Poznámka k receptu na Špecle z rychlíku aneb lahodná teplá večeře do deseti minut:
Elizo, přidávám foto a velký plus. Strašně jsme si pochutnali. Špecle jsem taky koupila v Lidlu a uvažovala, co s něma a tak jsem včera pátrala, až jsem narazila tady na ten recept. My to teda měli na oběd. Sušená rajčata mám svoje, měla jsem všechno, co bylo potřeba, takže paráda. Určitě zařazuji do svých oblíbených stejně, jako omáčku z lilku od Andrey

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špecle z rychlíku aneb lahodná teplá večeře do deseti minut, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 01.11.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: 500 g koupených hotových špeclí určených ke krátké tepelné úpravě (2-3 minuty) 100 g anglické slaniny vcelku 2-3 stonky zelené cibulky 12 sušených rajčat v olivovém oleji 100 g nivy 2 lžíce zakysané smetany sůl Podravka se středomořskými bylinkami
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špecle z rychlíku aneb lahodná teplá večeře do deseti minut, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špecle z rychlíku aneb lahodná teplá večeře do deseti minut - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špecle z rychlíku aneb lahodná teplá večeře do deseti minut

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist