RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Španělský ptáček – Honzova improvizace

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Španělský ptáček – Honzova improvizace, recepty Španělský ptáček – Honzova improvizace, Španělský, ptáček, –, Honzova, improvizace


Recept na Španělský ptáček – Honzova improvizace

Recept na Španělský ptáček – Honzova improvizace je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Španělský ptáček – Honzova improvizace budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Hovězí zadní, worcestrová omáčka, plnotučná hořčice, sůl, pepř, vejce, párek nebo klobáska, nakládaná okurka, anglická slanina, cibule, sladká paprika, jíška, olej a voda.

Španělský ptáček – Honzova improvizace
Zvětšit obrázek

Recept na Španělský ptáček – Honzova improvizace

Recept na Španělský ptáček – Honzova improvizace:
Maso nakrájejte na plátky (ideální je tak 14x12 cm, na jednu porci jsou tak tři kousky), naklepejte, potřete worcestrovou omáčkou a plnotučnou hořčicí. Až potom osolte a opepřete. Pak na to plácněte plátek anglické slaniny, kousek okurky, čtvrtku vejce a kousek párku nebo klobásky. Umotejte ptáčky ( nepíchejte do nich žádná párátka, ani je ničím neovazujte) a naskládejte je těsně vedle sebo do lehce tukem vytřeného pekáčku (nerestujte je). Na pánvičce rozpalte olej a orestujte na drobno nakrájenou cibulku do hněda (přibližřně jako na guláš). Až bude cibulka tmavá, přidejte sladkou papriku, promíchněte a asi po deseti vteřinách přidejte hrnek vařící vody. Pak to všechno vyklopte do pekáčku na ptáčky. Pekáč přiklopte a šoupněte do předehřáté trouby (180 stupňů). Po hodině na to koukněte a když bude třeba, tak přilejte trochu horké vody. Ať je tam přibližně tolik vody ať jsou ptáčci potopení, ale neplavou. Za další hodinu to všechno vyndejte z trouby. Ptáčky vyndejte, šťávu přelejte do hrnce a rozmixujte jí. Zahustěte trochou jíšky a podle potřeby dochuťte solí a pepřem (vetšinou není ani moc třeba).

Poznámka k receptu na Španělský ptáček – Honzova improvizace:
Kuchticka Majka:Omlouvam se za nehoraznou hrubku, v cesku uz nebydlim 150 let,aspon me to tak prijde.Ale ty ptacky urcite udelam co nejdriv.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Španělský ptáček – Honzova improvizace, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Jarmilprdel
  • Datum vložení: 06.05.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: Hovězí zadní, worcestrová omáčka, plnotučná hořčice, sůl, pepř, vejce, párek nebo klobáska, nakládaná okurka, anglická slanina, cibule, sladká paprika, jíška, olej a voda
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Španělský ptáček – honzova improvizace, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Španělský ptáček – Honzova improvizace - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Španělský ptáček – Honzova improvizace

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist