RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce, recepty Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce, Špalíčky, vinné, klobásy, na, zelené, podušce


Recept na Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce

Recept na Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
0,5kg bílé vinné klobásy ½ brokolice 2 zelené papriky 1 menší cuketa 5 stroužků česneku 1 lžička oregana 1 lžička grilovacího koření 1 lžička koření do mletých mas sůl olivový olej.

Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce
Zvětšit obrázek

Recept na Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce

Recept na Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce:
Brokolici rozdělíme na malé růžičky velikosti sousta, košťál nakrájíme na špalíčky. Papriky odjadříme a nakrájíme na kostičky 2x2cm. Cuketu nakrájíme na 1cm kolečka. Česnek oloupeme, větší stroužky rozkrojíme. V míse smícháme zeleninu s kořením (sůl podle chuti) a 1 lžící oleje a nasypeme do pekáče. Navrch poklademe klobásu nakrájenou na 4-5cm špalíčky, pocákáme lehce olejem a posypeme grilovacím kořením a přikryté pečeme v předehřáté troubě na 200°C cca 20min., poté odkryjeme a 10min. pečeme při 250°C dozlatova. Komu nestačí jako příloha jen zelenina, může doplnit vařenými bramborami.

Poznámka k receptu na Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce:
Moc hezounké... Všichni stále přemýšlíme a bojíme se, aby nám vinná klobása nerupla, zkoušíme optimální teploty a způsoby motání a spoutávání špejlemi; a naše Isahu ji rovnou dopředu nastříhá, tudíž ji předběhne, milé klobásce nezbyde než se stáhnout a poslušně zůstat, protože praskat už nemá co... "Jak primitivní..." "Ale jak účinné..."

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: isindy (Ivana)
  • Datum vložení: 08.05.2011
  • Počet porcí: 3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 0,5kg bílé vinné klobásy ½ brokolice 2 zelené papriky 1 menší cuketa 5 stroužků česneku 1 lžička oregana 1 lžička grilovacího koření 1 lžička koření do mletých mas sůl olivový olej
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist