|
Recept na Smradlavé maso
Recept na Smradlavé maso je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Smradlavé maso budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky kýty nebo plecka, niva, sůl, pepř, olej, dijonská hořčice.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Smradlavé maso
Recept na Smradlavé maso: plátky masa naklepeme, mírně osolíme, opepříme a potřeme lehce hořčicí, na každý plátek dáme kousek nivy, zabalíme jako španělský ptáček a sepneme párátky, dáme do vymaštěného pekáčku a pečeme asi 45 minut v troubě asi na 180 stupňů občas lehce podlijeme vodou,
Poznámka k receptu na Smradlavé maso: jako příloha může být bramborová kaše, brambory, chléb, maso chytne vůni od nivy proto ten název, když trošku nivy vyteče do pekáčku nevadí, vznikne výborný výpek
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smradlavé maso, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: saudyova
- Datum vložení: 25.08.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 plátky kýty nebo plecka, niva, sůl, pepř, olej, dijonská hořčice
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smradlavé maso,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smradlavé maso - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smradlavé maso
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|