|
Recept na Smetanové gnocchi se žampióny a pórkem
Recept na Smetanové gnocchi se žampióny a pórkem je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Smetanové gnocchi se žampióny a pórkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g gnocchi 250 g malých žampiónů 1 pórek 1-2 stroužky česneku 200 ml smetany ke šlehání 1-2 lžíce másla 1-2 lžíce hladké mouky mléko pepř sůl parmazán na posypání.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Smetanové gnocchi se žampióny a pórkem
Recept na Smetanové gnocchi se žampióny a pórkem: V kastrůlku rozehřejeme máslo, přisypeme mouku, prosmahneme a zalijeme smetanou. Přivedeme k varu a uvaříme hustý bešamel, který případně naředíme mlékem. Přidáme kolečka pórku a necháme je změknout "na skus". Omáčku osolíme a ochutíme česnekem. Žampióny nakrájíme na silnější plátky (já je neloupu, jen dobře očistím papírovou utěrkou) a orestujeme na másle. Noky uvaříme podle návodu a vše lehce, ale důkladně promícháme. Dochutíme solí a pepřem. Hotový pokrm sypeme jemně strouhaným parmazánem.
Poznámka k receptu na Smetanové gnocchi se žampióny a pórkem: Elizo juklo tu na mě z náhodných, tohle tvoje jídlo a já k němu rovnou přidávám boďku č. 8, protože takovéhle dobroty já můžu. Dělala jsem podobné i se zakysankou a ty taky neměli chybu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smetanové gnocchi se žampióny a pórkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 07.12.2009
- Počet porcí: 3-4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 500 g gnocchi 250 g malých žampiónů 1 pórek 1-2 stroužky česneku 200 ml smetany ke šlehání 1-2 lžíce másla 1-2 lžíce hladké mouky mléko pepř sůl parmazán na posypání
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smetanové gnocchi se žampióny a pórkem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smetanové gnocchi se žampióny a pórkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smetanové gnocchi se žampióny a pórkem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|