| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Smažený tuňák v listových salátech a pečenými brambory
        Recept na Smažený tuňák v listových salátech a pečenými brambory je zařazen v kategorii saláty.
        K přípravě Smažený tuňák v listových salátech a pečenými brambory budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          2 konzervy tuňáka v rostlinném oleji (po 80 g – já použila zn.Calvo),1 PL mouky na zahuštění masa. směs listových salátů, 1 větší brambora, sůl, drcený kmín, citron, olivový olej.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Smažený tuňák v listových salátech a pečenými brambory
      Recept na Smažený tuňák v listových salátech a pečenými brambory: Bramboru oškrábeme a nakrájíme na tenké plátky. Tuňáka vyjmeme z konzervy, pečlivě z něj vymačkáme olej – olej přidáme na smažení do  pánve. Plátky brambor osolíme, okmínujeme a vložíme do rozpáleného oleje. Mezitím rybu zaprášíme 1 lžící mouky a uděláme 2 kouličky, ze kterých opatrně vytvarujeme placky (jako na karbanátky). Pokapeme je citronovou šťávou.  Brambory po opečení na 1 straně obrátíme a vložíme mezi ně plátky tuňáka a rychle prosmažíme po obou stranách.  Směs natrhaných listů salátů pokapeme olejem a citronovou šťávou. Urovnáme brambory a maso.
  Poznámka k receptu na Smažený tuňák v listových salátech a pečenými brambory: Vyzkouším. Moje tříletá dcera miluje tuňáka a tak mám další zajímavou variantu. Bodík posílám hned...      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smažený tuňák v listových salátech a pečenými brambory, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: spagetka                      
 - Datum vložení: 27.10.2009                      
 - Počet porcí: cca 20 koblih                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Saláty 
                      
 - Suroviny: 2 konzervy tuňáka v rostlinném oleji (po 80 g – já použila zn.Calvo),1 PL mouky na zahuštění masa. směs listových salátů, 1 větší brambora, sůl, drcený kmín, citron, olivový olej
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smažený tuňák v listových salátech a pečenými brambory,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smažený tuňák v listových salátech a pečenými brambory - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smažený tuňák v listových salátech a pečenými brambory
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |