RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Smažené kuře po Toskánsku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Smažené kuře po Toskánsku, recepty Smažené kuře po Toskánsku, Smažené, kuře, po, Toskánsku


Recept na Smažené kuře po Toskánsku

Recept na Smažené kuře po Toskánsku je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Smažené kuře po Toskánsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 cele kure 4 velka vejce 100 gr hl. mouky 2 vetvicky rozmarynu sul, pepr spetka chilli papricky (nemusi byt).

Smažené kuře po Toskánsku
Zvětšit obrázek

Recept na Smažené kuře po Toskánsku

Recept na Smažené kuře po Toskánsku:
Do vetsi misky dame vejce, rozkvrdlame, pridame sul, pepr, cili papricky a nasekany rozmaryn. Omyte kure naporcujeme asi na 10 dilu a vlozime do vajecne hmoty. Nechame alespon 30 minut nalozene. Pote vyndame jednotlive dily kurete, okapeme prebytecne vejce zpet do misy. K vejcim pridame asi 100 gr mouky a utvorime testicko, ktere je hustejsi nez na palacinky. (Mnozstvi mouky je orientacni, zalezi na velikosti vajec a na suchosti ci vlhkosti mouky). Kure "obalime" v testicku (muzeme si pomahat i lzickou) a smazime v horkem oleji do ruzova. Dle chuti prisolime.

Poznámka k receptu na Smažené kuře po Toskánsku:
Ja jsem na zaver kure jiz nesolila. Nechala jsem ho nalezene trochu dele nez pul hodiny a sul do kure pronikla a navic i testicko je jiz slane. Je ale pravda, ze my doma moc nesolime. Obalovani v testicku je v Toskansku dost rozsirene. Moc dobry je i smazeny kralik, ci smazena zelenina. Ve Florencii rikaji, ze smazena je dobra i podrazka od bot. A neco na tom asi bude. Recept mam z knihy Hostince Florencie a Chiantske oblasti

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smažené kuře po Toskánsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: bara.it (barbora)
  • Datum vložení: 16.12.2009
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 1 cele kure 4 velka vejce 100 gr hl. mouky 2 vetvicky rozmarynu sul, pepr spetka chilli papricky (nemusi byt)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smažené kuře po toskánsku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smažené kuře po Toskánsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smažené kuře po Toskánsku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist