RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Slezské vepřové rolované koleno

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Slezské vepřové rolované koleno, recepty Slezské vepřové rolované koleno, Slezské, vepřové, rolované, koleno


Recept na Slezské vepřové rolované koleno

Recept na Slezské vepřové rolované koleno je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Slezské vepřové rolované koleno budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 vepřové větší koleno, sůl, pepř, kmín, grilovací koření, červená paprika, hořčice, česnek(asi 5 stroužků), 3 velké cibule, 1/4l světlého a 1/4 l tmavého piva, potravinářský motouz..

Slezské vepřové rolované koleno
Zvětšit obrázek

Recept na Slezské vepřové rolované koleno

Recept na Slezské vepřové rolované koleno:
Koleno si vykostíme, pořádně rozklepeme na plát, který posolíme, potřeme hořčicí a vmasírujeme do masa. Pak nakrájíme česnek na plátky, 1 a půl cibule na půlkolečka, nasypeme na plát a dobře svineme, převážeme motouzem. Roládu okmínujeme, posypeme grilovacím kořením, paprikou, vložíme do pekáče a zasypeme zbytkem cibule. Podlejeme oběma pivy a dusíme pod poklicí zhruba hodinu. Pak odkryjeme, opět můžeme dolít pivo, pomalu asi ještě 45 minut dopékáme, podléváme výpekem. Nejlépe, když koleno pečeme den předem, lépe se sundává motouz a lépe se také krájí. Příloha-bramborový knedlík, můžeme podávat kysané bílé, i červené zelí, popřípadě obojí.

Poznámka k receptu na Slezské vepřové rolované koleno:
Recept je z restaurace Valentino, celý ho zrealizoval můj syn, já jsem indisponovaná. Vím, že je tady podobný recept od Hanky, není však zcela totožný a jak řekli naši šéfové, i malinká změna může mít dost podstatný vliv na konečný výsledek.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Slezské vepřové rolované koleno, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Jana Remkova
  • Datum vložení: 09.10.2009
  • Počet porcí: 4-6 porcí
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1 vepřové větší koleno, sůl, pepř, kmín, grilovací koření, červená paprika, hořčice, česnek(asi 5 stroužků), 3 velké cibule, 1/4l světlého a 1/4 l tmavého piva, potravinářský motouz.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na slezské vepřové rolované koleno, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Slezské vepřové rolované koleno - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Slezské vepřové rolované koleno

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist