RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Sleď po kolobřežsku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Sleď po kolobřežsku, recepty Sleď po kolobřežsku, Sleď, po, kolobřežsku


Recept na Sleď po kolobřežsku

Recept na Sleď po kolobřežsku je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Sleď po kolobřežsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Základní suroviny: ; sleď ve slaném nálevu (nebo mražený, nejlépe čerstvý); cibule; pórek; ananas (může být z konzervy); hořčice (normální, nebo podle chuti); jablko; majonéza; mléko; vejce natvrdo; citronová šťáva; pepř; sůl Směs: cibuli a pórek nakrájet na tenká kolečka (velikost podle přání). Jablko nastrouhat na hrubém struhadle, přidat ananas nakrájený na kousky. Přimíchat 2 lžičky majonézy a čistý jogurt (3-4 lžičky podle hustoty jogurtu). Směs posolit a popepřit podle chuti. Do směsi přidat vejce uvařené natvrdo nakrájené na kousky. Lehce promíchat..

Sleď po kolobřežsku
Zvětšit obrázek

Recept na Sleď po kolobřežsku

Recept na Sleď po kolobřežsku:
Filety vložit do studené vody na 1 hod.(ze slaného nálevu propláchnout ve vodě), pak vodu slít a zalít mlékem na 1 hod. Po 1 hod. mléko slít, opláchnout ve vodě a osušit (utěrkou, ubrouskem). Filety pokapat šťávou z citronu posypat pepřem, nakrájet cibuli na kolečka a přikrýt jimi filety. Vložit do ledničky přes noc. Druhý den filety rozložit, potřít hořčicí (druh podle chuti). Pak nakrájet na kousky, rozložit na mísu ve vrstvách, každou vrstvu proložit směsí a podávat. (Více porcí je možné naložit předem do 5 l láhve od okurek a nechat i několik dní odležet odležet)

Poznámka k receptu na Sleď po kolobřežsku:
Recept jsem přivezl z Kolobrzegu, přístavního města na Baltu v Polsku.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sleď po kolobřežsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: podle počtu ryb
  • Datum vložení: 16.01.2011
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: Základní suroviny: ; sleď ve slaném nálevu (nebo mražený, nejlépe čerstvý); cibule; pórek; ananas (může být z konzervy); hořčice (normální, nebo podle chuti); jablko; majonéza; mléko; vejce natvrdo; citronová šťáva; pepř; sůl Směs: cibuli a pórek nakrájet na tenká kolečka (velikost podle přání). Jablko nastrouhat na hrubém struhadle, přidat ananas nakrájený na kousky. Přimíchat 2 lžičky majonézy a čistý jogurt (3-4 lžičky podle hustoty jogurtu). Směs posolit a popepřit podle chuti. Do směsi přidat vejce uvařené natvrdo nakrájené na kousky. Lehce promíchat.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sleď po kolobřežsku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sleď po kolobřežsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sleď po kolobřežsku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist