RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Slaný závin s listovým špenátem a zralým kozím sýrem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Slaný závin s listovým špenátem a zralým kozím sýrem, recepty Slaný závin s listovým špenátem a zralým kozím sýrem, Slaný, závin, listovým, špenátem, zralým, kozím, s


Recept na Slaný závin s listovým špenátem a zralým kozím sýrem

Recept na Slaný závin s listovým špenátem a zralým kozím sýrem je zařazen v kategorii zeleninová jídla. K přípravě Slaný závin s listovým špenátem a zralým kozím sýrem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
300 g listového těsta 400 g čerstvého listového baby špenátu 100 g tvrdého (starého nebo velmi starého) kozího sýra 4 lžíce tekuté sladké smetany (nejmíň 30%) 4 stroužky česneku mletá mořská sůl mletý černý pepř 1 rozšlehané vajíčko na potření povrchu těsta hladká mouka na vál hrubá mořská sůl sezamová semínka.

Slaný závin s listovým špenátem a zralým kozím sýrem
Zvětšit obrázek

Recept na Slaný závin s listovým špenátem a zralým kozím sýrem

Recept na Slaný závin s listovým špenátem a zralým kozím sýrem:
Těsto velmi tence rozválíme a z udaného množství vytvoříme dva záviny. Na každý plát poklademe dvě hrsti listového špenátu, posolíme, popepříme a posypeme nasekaným česnekem. Povrch pokropíme smetanou a poté poklademe slabými plátky tvrdého, zralého kozího sýra. Těsto zavineme, potřeme rozšlehaným vejcem, řídce posypeme hrubou mořskou solí a hustě sezamovými senínky a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme při 230°C asi 12 minut (respektujeme zkušenost z troubou, kterou používáme).

Poznámka k receptu na Slaný závin s listovým špenátem a zralým kozím sýrem:
K nakousnutí, Eli!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Slaný závin s listovým špenátem a zralým kozím sýrem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 06.03.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Zeleninová jídla
  • Suroviny: 300 g listového těsta 400 g čerstvého listového baby špenátu 100 g tvrdého (starého nebo velmi starého) kozího sýra 4 lžíce tekuté sladké smetany (nejmíň 30%) 4 stroužky česneku mletá mořská sůl mletý černý pepř 1 rozšlehané vajíčko na potření povrchu těsta hladká mouka na vál hrubá mořská sůl sezamová semínka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na slaný závin s listovým špenátem a zralým kozím sýrem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Slaný závin s listovým špenátem a zralým kozím sýrem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Slaný závin s listovým špenátem a zralým kozím sýrem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist