|
Recept na Slaný koláč s pórkem
Recept na Slaný koláč s pórkem je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Slaný koláč s pórkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200 g lístkového cesta, 1 menší pór, 250 g miešanej zeleniny ( kukurica, hrášok, kapia alebo podľa vlastnej chuti ), 100 g strúhaného syra, 2 vajcia, 200 ml kyslej smotany, soľ,.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Slaný koláč s pórkem
Recept na Slaný koláč s pórkem: Lístkové cesto vyvaľkáme do okrúhlej formy ( ako na pizzu ), pričom nadvihneme okraje. Posypeme polovicou strúhaného syra. Na polkolieska narezaný pór rozložíme na cesto do kríža, štvrtiny medzi ním vysypeme miešanou zeleninou. Smotanu rozšľaháme so soľou, zvyškom syra a vajíčkami a zalejeme koláč. Vložíme do rúry a upečieme. Podávame teplé.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Slaný koláč s pórkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 31.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 200 g lístkového cesta, 1 menší pór, 250 g miešanej zeleniny ( kukurica, hrášok, kapia alebo podľa vlastnej chuti ), 100 g strúhaného syra, 2 vajcia, 200 ml kyslej smotany, soľ,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na slaný koláč s pórkem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Slaný koláč s pórkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Slaný koláč s pórkem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|