RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Slaninou protkaná kuřecí prsa v hořčičné šťávě

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Slaninou protkaná kuřecí prsa v hořčičné šťávě, recepty Slaninou protkaná kuřecí prsa v hořčičné šťávě, Slaninou, protkaná, kuřecí, prsa, hořčičné, šťávě


Recept na Slaninou protkaná kuřecí prsa v hořčičné šťávě

Recept na Slaninou protkaná kuřecí prsa v hořčičné šťávě je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Slaninou protkaná kuřecí prsa v hořčičné šťávě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 kuřecí prsa 10 dkg slaniny-měla jsem prorostlejší gazdovskou 1 PL oleje 1 větší cibule 3 stroužky česneku 1/2 červené papriky 1/2 zelené papriky 3/4jednodecové skleničky kremžské hořčice 1 dl vody 1 tenký plátek másla libovolný druh nasekaných zelených bylinek-použila jsem směsku libečku,petrželky a celeru.

Slaninou protkaná kuřecí prsa v hořčičné šťávě
Zvětšit obrázek

Recept na Slaninou protkaná kuřecí prsa v hořčičné šťávě

Recept na Slaninou protkaná kuřecí prsa v hořčičné šťávě:
Zapneme si trobu. Ze slaniny si uřízneme 4špalíčky na prošpikování masa,zbytek nakrájíme na menší kostičky.Cibuli si nakrájíme na půlměsíčky,česnek na plátky a půlky z obou paprik na větší kousky.Kuřecí prsa opláchneme,osušíme,pokud máme i s hrudní kostí,tak ji vyřízneme a maso si upravíme na porce.Prso ve dvou částech nožem propíchneme a protáhneme připravenými špalíčky slaniny-viz.foto.Na větší pánvi v rozpáleném oleji orestujeme slaninu společně s cibulí a česnekem-asi 3minutky,odhrneme bokem,přidáme maso a necháme z obou stran po 3minutách zatáhnout.Vše z pánve přendáme do zapékací nádoby,posypeme paprikama a zalijeme kremžskou hořčicí,kterou jsme si rozmíchali v 1dl vody.Přiklopíme,vložíme do vyhřáté trouby a až začne obsah v nádobě vařit na plný výkon trouby pečeme 15minut.Pak troubu ubereme na poloviční výkon a ještě 10minut přikryté dopékáme.Potom troubu vypneme a do šťávy s masem přidáme máslo na zjemnění chuti.Na talíři posypeme čerstvými bylinkami.Podávala jsem s nokama z těsta na špecle do kterého jsem přimíchala hrst nasekaných čerstvých bylinek.Hodila by se také bramborová kaše.

Poznámka k receptu na Slaninou protkaná kuřecí prsa v hořčičné šťávě:
http://www.toprecepty.cz/recept/4231-specle-noky-s... Dnes jsem původně chtěla dělat podle tejaji prsíčka na víně,ale manžel mi koupil krásné papriky a místo krájené anglické gazdovskou v celku.A aby mi zbyteček kremžské nezavazel v lednici,dala jsem vše dohromady a měli jsme dobrou baštu:-) Pro ty kteří nemají troubu a chtěli by něco takového,nebo podobného uvařit,postup stejný,až do zatažení-orestování masa,pak do pánve přidáme nakrájené papriky,zalijeme hořčicí rozmíchanou v deci vody a pod pokličkou dusíme 25minut.Přidáme máslo,vypneme a podáváme.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Slaninou protkaná kuřecí prsa v hořčičné šťávě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 11.09.2011
  • Počet porcí: 2 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 2 kuřecí prsa 10 dkg slaniny-měla jsem prorostlejší gazdovskou 1 PL oleje 1 větší cibule 3 stroužky česneku 1/2 červené papriky 1/2 zelené papriky 3/4jednodecové skleničky kremžské hořčice 1 dl vody 1 tenký plátek másla libovolný druh nasekaných zelených bylinek-použila jsem směsku libečku,petrželky a celeru
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na slaninou protkaná kuřecí prsa v hořčičné šťávě, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Slaninou protkaná kuřecí prsa v hořčičné šťávě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Slaninou protkaná kuřecí prsa v hořčičné šťávě

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist