RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Slané pečivo krupice

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Slané pečivo dochutíme například čerstvými jemně nasekanými bylinkami – bazalkou, pažitkou, tymiánem, oreganem…, nebo přidáme směsi koření. krupice Krupice je obil

Recepty - Slané pečivo krupice

Slané pečivo - návody k vaření - online kuchařka

Slané pečivo dochutíme například čerstvými jemně nasekanými bylinkami – bazalkou, pažitkou, tymiánem, oreganem…, nebo přidáme směsi koření.

Krupice je obilný výrobek, který se vyrábí procesem mletí obilí, kdy se nejprve melou hrubší částice zbavené slupky. Připravuje se z ní např. krupicová kaše, přidává se jako ingredience do knedlíků, halušek nebo lívanců.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 7 receptůZobrazuji: 1-7 receptů
Pravá francouzská brioška
Pravá francouzská brioška Těsto je nejlepší připravovat v kuch.robotu, ale lze i v pekárně. Do mísy nasypeme mouku a po jednom přidáváme vejce, mícháme na nízkou rychlost (v pekárně pochopitelně nelze ovlivnit), až jsou vajíčka zapracovaná, přidáme cukr a sůl. Dále přidáme drožd...
Nejlepší recept na Pletýnky nekynuté
Pletýnky nekynuté Z kvasnic, vlažného mléka a trochy hladké mouky uděláme kvásek, který necháme v teple vykvasit. Všechny ingredience včetně kvásku smícháme a vypracujeme těsto. Z těsta upleteme copánky, ty potřeme rozšlehaným vejcem a dáme do předehřáté trouby na 150°C ...
Domácí houstičky/ rohlíčky - recept od maminky
Domácí houstičky/ rohlíčky Nejprve si uděláme kvásek: 1 šálek vlažného mléka, přidáme rozdrobené kvasnice, 1 lžíci polohrubé mouky a jednu lžičku cukr krupice. Dáme na teplé místo a čekáme dokud nám kvásek nevykvasí. Příprava těsta: Do misky si dáme 500 gramů polohrubé mo...
Chléb cibulový
Chléb cibulový Nejdřív uděláme kvásek (vlažné mléko s cukrem a droždím). Mouku smícháme se solí, kmínem, přidáme kvásek, 2 hrnky vlažné vody, nakonec orestovanou cibuli. Vypracujeme těsto, necháme na teplém místě zakryté kynout. Po vykynutí rozdělíme na dvě části ...
Grissini s parmazánem
Grissini s parmazánem Do nádoby DP rozdrobíme droždí, posypeme lžičkou cukru a zalijeme 150 ml vlažné vody. Necháme vzejít kvásek ( do doby, než se na hladině tvoří ostrůvky pěny ). Přilijeme olej, vsypeme mouku se solí a už za chodu háků přiléváme postupně zbývajících 100...
Domácí chléb se sušenými rajčaty a pórkem - recept od maminky
Domácí chléb se sušenými rajčaty a pórkem Těsto připravuji v pekárně - všechny suroviny v uvedeném pořádí a program na kynutí. Jakmile se těsto promísí, nechám jej v pekárně kynout asi 20 minut, poté těsto vyjmu a na pomoučeném vále vytvořím tvar bochníku. Přenesu jej na plech na pečící papír...
Recept na Chléb s příchutí cibulky
Chléb s příchutí cibulky Nejprve si cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme na oleji tak, aby se nám lehce zbarvila dozlatova. Poté si připravíme kvásek z vlažné vody, cukru, droždí, trochu mouky a necháme jej vzejít. Připravíme si prosátou mouku a smícháme ji se solí a kmínem. P...
 
Nalezeno: 7 receptůZobrazuji: 1-7 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla

Slané pečivo

Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist