|
Recept na Sladkokyselý křupavý bůček
Recept na Sladkokyselý křupavý bůček je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Sladkokyselý křupavý bůček budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g prorostlého bůčku 1 bílek 3 lžíce škrobu 200 ml oleje pórek nebo pažitka zálivka: 400 ml vody 1 lžíce sójové omáčky 5 lžic cukru 2 lžíce octa 1 lžíce máčeného škrobu.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Sladkokyselý křupavý bůček
Recept na Sladkokyselý křupavý bůček: Bůček nakrájíme na 1 cm silné a 6 cm široké plátky. Osolené maso smícháme s bílkem a škrobem rozmíchaný v šálku vody. Vše necháme aspoň hodinu odležet v chladničce. Potom maso vložíme do pánve s horkým olejem a opečeme ho dokřupava. Opečené maso zalejeme sladkokyselou zálivkou, kterou jsme připravili ze všech surovin, a 2 minuty povaříme. Hotový bůček posypeme pórkem nebo pažitkou.
Poznámka k receptu na Sladkokyselý křupavý bůček: Zdroj: Květy - vaříme z vepřového masa
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sladkokyselý křupavý bůček, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: HankaPu
- Datum vložení: 28.10.2009
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500 g prorostlého bůčku 1 bílek 3 lžíce škrobu 200 ml oleje pórek nebo pažitka zálivka: 400 ml vody 1 lžíce sójové omáčky 5 lžic cukru 2 lžíce octa 1 lžíce máčeného škrobu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sladkokyselý křupavý bůček,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sladkokyselý křupavý bůček - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sladkokyselý křupavý bůček
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|