RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Škvarkové pagáčky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Škvarkové pagáčky, recepty Škvarkové pagáčky, Škvarkové, pagáčky


Recept na Škvarkové pagáčky

Recept na Škvarkové pagáčky je zařazen v kategorii slané pečivo. K přípravě Škvarkové pagáčky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g polohrubé mouky, 250 g škvarků, 1/8 l kysané smetany, 1 vejce, 20 g droždí, sůl, lžička cukru a 1,5 dl mléka na kvásek a 1 vejce na potření..

Škvarkové pagáčky
Zvětšit obrázek

Recept na Škvarkové pagáčky

Recept na Škvarkové pagáčky:
Z vlažného mléka, droždí, cukru a lžíce mouky připravíme kvásek. Přilejeme ho k prosáté mouce, přidáme vše ostatní mimo škvarků a zaděláme těsto. Necháme vykynout, pak vykynuté těsto rozválíme, posypeme pokrájenými škvarky, přehneme, znovu rozválíme a to opakujeme 2x. Pak vyválíme, vykrájíme kolečka a necháme na plechu asi 15 min ještě kynout. Nakynutá kolečka ještě můžeme přizdobit tím, že na ně obtiskneme kolečko, které používáme na bramborový salát, nebo trochu rozplácneme čtverečkovanou stranou paličky na masou. Protože ale pagáčky ještě nakynou, ve výsledném efektu to není moc vidět. Pak pomažeme vejcem, můžeme posypat pekařskou (hrubou) solí a kmínem a pečeme v předehřáté troubě na 180°C dozlatova.

Poznámka k receptu na Škvarkové pagáčky:
Pozor na sůl. Někdo solí sádlo již při škvaření.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Škvarkové pagáčky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Hella
  • Datum vložení: 01.10.2008
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Slané pečivo
  • Suroviny: 500 g polohrubé mouky, 250 g škvarků, 1/8 l kysané smetany, 1 vejce, 20 g droždí, sůl, lžička cukru a 1,5 dl mléka na kvásek a 1 vejce na potření.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Škvarkové pagáčky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Škvarkové pagáčky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Škvarkové pagáčky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist